Ντέλετιτς: «Δίκαιη νίκη, ευκαιρία να μπούμε στην εξάδα»

Ντέλετιτς: «Δίκαιη νίκη, ευκαιρία να μπούμε στην εξάδα»

Ο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με τον Βόλο, Μίλος Ντέλετιτς, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι πλέον η ομάδα έχει την ευκαιρία να μπει στην εξάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Βόλου εκτός έδρας χάρη σε γκολ του Μίλος Ντέλετιτς και μπήκε ακόμα πιο δυνατά στο… κόλπο της εξάδας. Ο σκόρερ των Αρκάδων, στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε ότι κέρδισε ο καλύτερος στο συγκεκριμένο ματς, ενώ αναφερόμενος στον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό είπε ότι αν η ομάδα παίξει όπως σήμερα μπορεί να κερδίσει,

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέλετιτς:

«Το σημαντικότερο είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Ξέραμε ότι άμα θέλουμε να μπούμε στην εξάδα, θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι από τον Βόλο και δικαιούμασταν τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας και κάποιες ευκαιρίες. Χρειαζόμαστε λίγο ηρεμία στο τέλος. Ο Βόλος ήθελε κι αυτός της νίκη, πήρε χώρο. Σε μία κόντρα επίθεση όμως, μετά από ωραία πάσα του Χαουρέγκι έβαλα το γκολ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και νομίζω ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία για να μπούμε στην εξάδα»

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: «Σίγουρα είναι καλύτερη η ψυχολογία. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Θα δούμε. Παίζουμε στην έδρα μας αυτή είναι η ευκαιρία μας. Άμα παίζουμε όπως σήμερα σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ