Ένινγκ: «Με θυμώνει που χάσαμε το παιχνίδι, πρόβλημα η ξαφνική αλλαγή του Ιντέγε»

Ένινγκ: «Με θυμώνει που χάσαμε το παιχνίδι, πρόβλημα η ξαφνική αλλαγή του Ιντέγε»

Ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, ανέφερε ότι τον θυμώνει η ήττα του Άρη, ενώ τόνισε ότι ο τραυματισμός του Ιντέγε αποτέλεσε πρόβλημα.

Ο Άρης ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 για την 24η αγωνιστική της Superleague και ο προπονητής των Θεσσαλονικέων τόνισε πως ήταν σημαντικό ότι στο πρώτο λάθος δέχτηκε γκολ η ομάδα του, ενώ ανέφερε πως το γεγονός ότι παρέταξε την ίδια ενδεκάδα όπως στο ματς με τον Ατρόμητο, οφείλετε στο γεγονός ότι αυτή ήταν η καλύτερη ενδεκάδα που θα μπορούσε να παρατάξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίκαελ Ένινγκ:

Για την πρώτη ήττα ως προπονητής του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Δεν έχει σημασία που ήταν η πρώτη δική μου ήττα εντός έδρας, αυτό που με θυμώνει είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι, στο τέλος μας έλειψε η φρεσκάδα. Στο πρώτο λάθος δεχθήκαμε το γκολ και αυτό έδωσε την κατεύθυνση στο παιχνίδι».

Για το αν ήταν τελικά ρίσκο να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Αν θέλαμε να κερδίσουμε, έπρεπε να παίξουμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και αυτή ήταν που παρατάξαμε και την Πέμπτη. Η ξαφνική αλλαγή του Ιντέγε ήταν πρόβλημα για εμάς γιατί δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε σε αυτή την αναγκαστική αλλαγή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ