Για ποιό λόγο βάλατε το VAR;

Για ποιό λόγο βάλατε το VAR;

Αν είναι να μη δίνονται πέναλτι όπως αυτά υπέρ του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, άδικα ξοδεύτηκαν τόσα λεφτά για το VAR.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Άρης δεν κέρδισε, γιατί αποβλήθηκε ο Ιντέγε με κόκκινη κάρτα που δεν ήταν και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι που δεν υπήρχε.

Στη σημερινή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν δόθηκαν δυο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της ομάδας του Ένινγκ. Στο 40ο λεπτό ο Κλωναρίδης προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα ανατρέπει τον Φετφατζίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Ο Καραντώνης δεν υποδεικνύει το πεντακάθαρο πέναλτι και συνομιλεί με τον VAR Κουμπαράκη. Ούτε αυτός, όμως, παρά το γεγονός οτι διαθέτει τη πολυτέλεια των ριπλέι δεν ενημερώνει τον διαιτητή για τη ξεκάθαρη παράβαση.

Στο 71ο λεπτό ο Φετφατζίδης εκτελεί κόρνερ από δεξιά, ο Λάρσον προσπαθεί να φτάσει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Μάνταλος τον τραβάει απο τη φανέλα και τον ρίχνει στο έδαφος, χωρίς ούτε σ’ αυτή την περίπτωση να καταλογιστεί πέναλτι.

Για ποίο λόγο πραγματικά μπήκε το VAR; Αν είναι να μη δίνονται τέτοιες ξεκάθαρες παραβάσεις, κρίμα τα λεφτά που ξοδεύτηκαν.

Σε οτι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης προηγούμενων εμφανίσεων του. Ήταν όμως καλύτερος από την ΑΕΚ, που έβαλε ενα γκολ εκμεταλλευόμενη το λάθος που έκαναν οι κιτρινόμαυροι στο 5ο λεπτό.

Ο Άρης είχε την ατυχία του τραυματισμού του Ιντέγε, ενώ έχασε τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες με τους Δεληζήση (12′) , Ντουρμισάι (45′) και Γκάμα (58′).

Η ΑΕΚ είχε κοντά τις γραμμές της, ήταν καλά οργανωμένη μεσοαμυντικά και δεν τιμωρήθηκε οσο θα έπρεπε πειθαρχικά για το σκληρό παιχνίδι των παικτών της. Ο Άρης από τη πλευρά του έχασε μεγάλη ευκαιρία να σφραγίσει απο σήμερα την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

ΥΓ. Η πιο έντονη στιγμή του παιχνιδιού ήταν η αντίδραση του Ιντέγε μετά τον τραυματισμό του και την αναγκαστική αλλαγή που έγινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ