Σάσα: «Παίξαμε δυνατά, αλλά δεν ήταν αρκετό»

Σάσα: «Παίξαμε δυνατά, αλλά δεν ήταν αρκετό»

Απογοητευμένος δήλωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ από την έκβαση του αγώνα μεταξύ Άρη και ΑΕΚ.

Ο Λούκας Σάσα μίλησε για την εικόνα του Άρη στην ήττα του από την ΑΕΚ μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος στάθηκε στο γεγονός ότι ο αντίπαλος ήταν πιο ξεκούραστος, καθώς δεν είχε μεσοβδόμαδα παιχνίδι Κυπέλλου όπως ο Άρης, και τόνισε πως η δική του ομάδα θα είναι έτοιμη για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά: 

Για το ματς: «Δεν θέλαμε να χάσουμε. Είμαστε πιο δυνατοί στο σπίτι μας. Είχαμε μια στρατηγική και ένα πλάνο και όταν δεχθήκαμε το γκολ όλα άλλαξαν. Μετά το γκολ η ΑΕΚ δεν έπαιξε άλλο. Παίξαμε δυνατά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Διπλή η απογοήτευσή μας, αλλά έχουμε ακόμα δύο ευκαιρίες για να μπούμε στα πλέι οφ».

Για την κόπωση μετά το παιχνίδι Κυπέλλου: «Δεν είναι μόνο ο Ατρόμητος. Έχουμε παίξει 12 παιχνίδια συνεχόμενα, αν δεν κάνω λάθος, από τις 4 Ιανουαρίου. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πρόγραμμα. Δεν προλαβαίνουμε να ξεκουραστούμε αφού παίζουμε και στις δύο διοργανώσεις. Δεν έπαιξε η ΑΕΚ μέσα στη βδομάδα, ήταν πιο φρέσκος ο αντίπαλος».

Για τον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγε: «Τον χάσαμε για αρκετά παιχνίδια, γύρισε και τώρα τον χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ελπίζουμε να τον έχουμε σύντομα κοντά μας και να μην έχει κάτι σοβαρό».

Για τα πλέι οφ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πολλά και σημαντικά παιχνίδια, ελπίζουμε να είμαστε μέσα. Ο κόουτς θα κάνει τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Δε θα είναι εύκολο, γιατί είναι πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ