Παναθηναϊκός : Στη FIFA η Μπόκα για τα λεφτά του Τσάβες

Παναθηναϊκός : Στη FIFA η Μπόκα για τα λεφτά του Τσάβες

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πουλήσει τον Αντρές Τσάβες προκειμένου να γλιτώσει χρήματα και να εξοφλήσει όσα χρωστάει στην Μπόκα Τζούνιορς, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει σύντομα προκειμένου να αποφύγει άλλο ένα «αγκάθι» που του έχει παρουσιαστεί. Ποιο είναι αυτό; Η κίνηση της Μπόκα να απευθυνθεί στη FIFA για τις 675.000 ευρώ που της οφείλονται από […]

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πουλήσει τον Αντρές Τσάβες προκειμένου να γλιτώσει χρήματα και να εξοφλήσει όσα χρωστάει στην Μπόκα Τζούνιορς, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει σύντομα προκειμένου να αποφύγει άλλο ένα «αγκάθι» που του έχει παρουσιαστεί.

Ποιο είναι αυτό; Η κίνηση της Μπόκα να απευθυνθεί στη FIFA για τις 675.000 ευρώ που της οφείλονται από τη μεταγραφή του Αργεντινού το περασμένο καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει δώσει ακόμα τίποτα.

Η παγκόσμια ομοσπονδία είναι ενήμερη για την κατάσταση, με την Μπόκα να ζητάει να διασφαλιστούν τα χρήματά της και τον Παναθηναϊκό να έχει διαμηνύσει στον σύλλογο της Αργεντινής πως σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής πουληθεί, θα της δώσει όλο το ποσό προκειμένου να ξεμπερδεύει.

Αν ωστόσο ο Τσάβες δεν πουληθεί το συντομότερο δυνατό, τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα και ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει ακόμα και με απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός χρωστάει για τον Τσάβες περίπου 600.000 ευρώ και στην Μπάνφιλντ, αφού ο παίκτης άνηκε με συνιδιοκτησία στις δύο ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ