Το Κύπελλο έκανε… βουνό το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Το Κύπελλο έκανε… βουνό το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Δύο αναμετρήσεις με την Άρσεναλ, δύο επισκέψεις στην Τούμπα και ένα ντέρμπι-έκπληξη... Δεν είναι η ανάβαση στο... Έβερεστ, είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι την έναρξη των Play Off.

Όταν είσαι μεγάλος, αντιμετωπίζεις και το ανάλογο επίπεδο δυσκολίας… Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικά δύσκολο, μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο…

Σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκης» στο πρώτο παιχνίδι των «32» του Europa League. Την Κυριακή 23/2 θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Superleague.

Στην κυριολεξία χωρίς… ανάσα, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα μεταβεί στο Λονδίνο για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ. Ακολουθεί ένα διάλειμμα την Κυριακή 1 Μαρτίου, αφού ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο Φάληρο τον αδύναμο Παναιτωλικό και μετά ξανά στα δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου είτε την Τετάρτη 4/3, είτε την Πέμπτη 5/3. Ο μικρός «Γολγοθάς» θα κλείσει το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου με την πρεμιέρα των Play Off της Superleague, στην οποία ο Ολυμπιακός θα παίξει ένα δύσκολο ματς, χωρίς ακόμα να γνωρίζει που και με ποιον.

Στο πιο ευνοϊκό σενάριο, ο πιο εύκολος αντίπαλος θα ήταν ο έκτος της βαθμολογίας και εφόσον έρθει ως φιλοξενούμενος στο «Καραϊσκάκης». Από την άλλη, ο φετινός Ολυμπιακός αντέχει στα δύσκολα και δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ