Απίθανο του Τσάβες για Ολυμπιακό

Απίθανο του Τσάβες για Ολυμπιακό

Ελάχιστες οι πιθανότητες του Τσάβες για να παίξει με τον Ολυμπιακό

Ο Αντρές Τσάβες ήθελε πάρα πολύ να παίξει στο πρώτο του… ελληνικό Μπόκα – Ρίβερ. Ο Αργεντινός, που έχει ζήσει το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής, έχει ακούσει πάρα πολλά για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και μάλιστα μιλούσε γι’ αυτό αρκετούς μήνες πριν. Ο τραυματισμός του, ωστόσο, δεν θα του επιτρέψει τελικά ούτε καν να βρίσκεται στην αποστολή, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πολύ δύσκολα θα ρισκάρει ακόμα και τη συμμετοχή του στην αποστολή. Αφενός δε θέλει να χάσει μία επιπλέον λύση, αφήνοντας άλλον παίκτη, πιο έτοιμος, εκτός και αφετέρου, ελοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής σε περίπτωση που ο Τσάβες αγωνιστεί έστω και για λίγο χρονικό διάστημα.

Ο Αργεντινός νιώθει σαν… θηρίο στο κλουβί, αφού βλέπει πως εκτός από τα ματς που δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και στα οποία υπήρξαν και απώλειες βαθμών, δεν θα μπορέσει να είναι εκεί στο μεγάλο ντέρμπι, για το οποίο ανυπομονούσε.

Ο Τσάβες είπε στον Ουζουνίδη πως είναι διατεθειμένος να μπει και να παίξει ακόμα και… ανέτοιμος, ωστόσο ο προπονητής είναι εκείνος που με πιο «καθαρό» μυαλό και μιλώντας με το ιατρικό τιμ θα αποφασίσει. Και η απόφασή του μοιάζει να είναι οριστική, με τον Τσάβες να μένει εκτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ