Κανονικά στην πρώτη προπόνηση της Ξάνθης ο Ντουρίσκοβιτς

Κανονικά στην πρώτη προπόνηση της Ξάνθης ο Ντουρίσκοβιτς

Οι παίκτες της Ξάνθης έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση για το 2018, με το νέο απόκτημα της ομάδας Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς να συμμετέχει κανονικά σε αυτή.

Με ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Ξάνθης για το 2018 με τον Ντουρίτσκοβιτς να συμμετέχει κανονικά σε όλη τη διάρκειά της. Από την άλλη ο Μίλαν Ράσταβατς προετοιμάζει το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λαμία χωρίς να υπολογίζει τον τραυματία Μπαξεβανίδη.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ακριτικής ΠΑΕ:

Με ευχές για υγεία και επίτευξη προσωπικών και ομαδικών στόχων διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της Xanthi FC για το 2018, ενώ το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των σημερινών ασκήσεων που ξεκίνησαν στις 12:00, μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης έριξαν το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και τα τελειώματα φάσεων ενόψει του πρώτου αγώνα του 2018 την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, κάνουν τα πλάνα τους γι’ αυτή την αναμέτρηση χωρίς να μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Δήμου Μπαξεβανίδη που θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του λόγω των 7 κίτρινων καρτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ