Με κόσμο ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο σπίτι του

Με κόσμο ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο σπίτι του

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Ξάνθη – ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική. Θετική, όπως αναμενόταν, η ακριτική ΠΑΕ να δώσει εισιτήρια στο φιλικό της σωματείο, άγνωστο ακόμα αν η διάθεση τους θα γίνει στην Τούμπα όπως συνέβη πέρσι στο αντίστοιχο ματς.

Αγκαλιασμένοι θα δουν και πάλι το υπέροχο και άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη οι φίλοι των δύο ομάδων. Δύο σωματεία που έχουν έρθει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια και μάλιστα μετά την αγορά του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης από τον ξάδερφο του Giorgis και ανιψιό του Σαββίδη, Ιωάννη Καλπαζίδη είναι τόσο κοντά, που η ΕΕΑ εισηγήθηκε τον υποβιβασμό τους για πολυϊδιοκτησία.

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του δεύτερου επίσημου αγώνα στην ιστορία μεταξύ ομάδων που αποδεδειγμένα έχουν την ίδια διοίκηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Δεν έλειψαν οι αγκαλιές, τα φιλιά και οι ευχές για καλή επιτυχία την Κυριακή στο ματς με τον Ολυμπιακό των ανθρώπων της Ξάνθης σε αυτούς του ΠΑΟΚ. Στην Ξάνθη αναμένεται να ζήσουν με αγωνία το ντέρμπι της Κυριακής, προκειμένου την 1η Μαρτίου να υποδεχτούν τα… αδέρφια τους με χειροκροτήματα στο κέντρο της πόλης.

Έτσι κι αλλιώς, όλη η Ξάνθη αναμένεται να είναι ασπρόμαυρη την 1η Μαρτίου, αφού ο ΠΑΟΚ ζήτησε και φυσικά πήρε 1.600 εισιτήρια, αλλά παραμένει άγνωστο ακόμα αν αυτά θα διατεθούν από το γήπεδο της Τούμπας όπως συνέβη στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, που ο ΠΑΟΚ είχε προμηθευτεί 4.000 εισιτήρια.

Βέβαια, όπως τονίζεται από ανθρώπους που ζουν στην Ξάνθη, ο αριθμός των 1.600 εισιτηρίων είναι ενδεικτικός, αφού όλο το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει με φίλους του ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και πέρσι, όταν οι φίλαθλοι της Ξάνθης εκδιώχτηκαν από το ίδιο τους το γήπεδο για να… χωρέσουν αυτοί του «δικεφάλου». Και κάποιοι έκαναν παράπονα στη διοίκηση για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά μερικούς μήνες αργότερα κατάλαβαν πως πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους, μαθαίνοντας από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και από την ΕΕΑ πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν την ίδια διοίκηση.

Όλα δείχνουν πως το ματς θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ της Κυριακής 1 Μαρτίου, μετά την καρναβαλική παρέλαση, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις της αστυνομίας. Άλλωστε, όπως κατάλαβε και η αστυνομία, το… καρναβάλι θα μεταφερθεί από τους δρόμους της Ξάνθης στο γήπεδο των δύο ομάδων και όλοι μαζί θα γιορτάζουν αγκαλιασμένοι τη νίκη του ΠΑΟΚ, αφού η Ξάνθη δύσκολα θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο. Κάτι για το οποίο συμφωνούν και οι στοιχηματικές εταιρείες, που θα δώσουν και πάλι το «διπλό» σε αποδόσεις που δε θα ξεπερνούν το 1.20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ