Άρης: Αύριο η εκδίκαση στη FIFA για το ban

Άρης: Αύριο η εκδίκαση στη FIFA για το ban

Η κίτρινη ΠΑΕ, έχοντας στο πλευρό της την ΕΠΟ, έχει ετοιμάσει και αποστείλει φάκελο με τα απαραίτητα στοιχεία για να δικαιωθεί.

Η υπόθεση του μεταγραφικού ban, που ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα τον Άρη, εκδικάζεται αύριο Δευτέρα (24/02) στην πειθαρχική επιτροπή της FIFA.

Οι κίτρινοι έχουν αναθέσει τη νομική τους εκπροσώπηση στους Παναγιώτη Μπιλίρη και Κώστα Ζέμπερη και έχουν συγκεντρώσει και στείλει τα έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι η νέα ΠΑΕ δεν σχετίζεται με την παλιά, την οποία βαραίνουν χρέη, αφού είναι άλλη εταιρία, με διαφορετικό ΑΦΜ.

Σύμμαχος στην προσπάθεια για την επίλυση του ban είναι και η ΕΠΟ, που έχει κληθεί από τη FIFA για την έκδοση δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι. Η ελληνική Ομοσπονδία, που έχει μερίδιο ευθύνης για το ότι το ζήτημα έχει φτάσει ως αυτό το σημείο, θα έχει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το όποιο μπέρδεμα με βάση τους διεθνείς κανονισμούς και την ελληνική νομοθεσία , διατηρώντας κοινή γραμμή με τους κίτρινους.

Η απόφαση της FIFA αναμένεται μέχρι τις αρχές Μαρτίου και υπάρχει αισιοδοξία πως ο Άρης θα δικαιωθεί. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προσφύγει στο CAS.

Να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης από τη στιγμή που προέκυψε το θέμα έχει κάνει τις κινήσεις του και έχει έρθει σε επαφή με στελέχη της κυβέρνησης. Καθώς η συνάντηση της Πολιτείας με της FIFA και UEFA είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα, αυτό που προσδοκούν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να συζητηθεί το θέμα και η κυβέρνηση να δείξει τη στήριξή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ