Μεγιάδο: «Στα Play Off μπροστά στον κόσμο μας»

Μεγιάδο: «Στα Play Off μπροστά στον κόσμο μας»

Ο Χουάν Μεγιάδο τόνισε ότι ο ΟΦΗ πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης στην ήττα από την ΑΕΚ, αλλά επισήμανε ότι θα παρουσιαστεί βελτιωμένος στο ματς με τη Λαμία.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από την ΑΕΚ, αλλά εξαρτάται από το δικό του αποτέλεσμα για τη συμμετοχή στη Play Off. Αρκεί να νικήσει τη Λαμία την τελευταία αγωνιστική στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» και θα τερματίσει στην έκτη θέση, ανεξαρτήτως τι θα κάνουν οι υπόλοιποι.

Αυτό επισήμανε ο Μιγκέλ Μεγιάδο στις δηλώσεις του στη Nova, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα θα πανηγυρίσει την επιτυχία της μαζί με τους οπαδούς της. Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ήταν όντως μια κακή εκκίνηση του ματς και την πληρώσαμε δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς με τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική. Συνολικά είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα, όμως πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα εν όψει του ματς με τη Λαμία. Στο τελευταίο ματς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου. Θέλουμε μπροστά στον κόσμο μας με νίκη να πάρουμε μια θέση στα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ