Μαυροπάνος : Κλείνει στην Άρσεναλ

Μαυροπάνος : Κλείνει στην Άρσεναλ

Μια σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ!

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στην Αγγλία για να υπογράψει με την Άρσεναλ, ολοκληρώνοντας μια πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από Ελλάδα και Ευρώπη, μεταξύ των οποίων κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έδειχνε να είναι φαβορί για την απόκτησή του.

Όπως όλα δείχνουν όμως ο 20χρονος αμυντικός των Ηπειρωτών είναι μια ανάσα από τους κανονιέρηδες, καθώς βρίσκεται στο Λονδίνου προκειμένου να ολοκληρώσει την σπουδαία μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, η Άρσεναλ είναι έτοιμη να δώσει στον ΠΑΣ Γιάννινα ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. λίρες (κοντά στα 2,3 εκατ. ευρώ). Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ταξιδέψει μαζί με τον γιο του Χριστοβασίλη και τον δικηγόρο του ΠΑΣ από την Πρωτοχρονιά στην Αγγλία και την Τρίτη (2/1) φέρεται να πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαυροπάνος δεν θα φορέσει τη φανέλα των Λονδρέζων φέτος αλλά θα δοθεί δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης, η οποία είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Έλληνα αμυντικό, έως το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ