Πανιώνιος : Νόβακ για αντι-Οικονόμου, κοντά στην έξοδο ο Ταπόκο

Πανιώνιος : Νόβακ για αντι-Οικονόμου, κοντά στην έξοδο ο Ταπόκο

Τον Κρίστιαν Νόβακ εξετάζει η διοίκηση του Πανιώνιου για αντικαταστάτη του Βαγγέλη Οικονόμου, ενώ υπάρχουν σκέψεις για αποδέσμευση του Κέβιν Ταπόκο.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος πήγε στον Παναθηναϊκό. Οι κυανέρυθροι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για τη θέση του στόπερ, με αυτή του 23χρονου αμυντικού, Κρίστιαν Νόβακ να ξεχωρίζει.

Ο Νόβακ τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται στη Χαρτς, ωστόσο δεν έχει είναι σίγουρο ακόμα το αν θα αποκτηθεί ως δανεικός ή ως ελεύθερος από τους Σκωτσέζους. Ο Πολωνός αμυντικός έχει μόλις 6 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Σκωτίας. Μάλιστα, στα περισσότερα παιχνίδια δεν είναι καν στην αποστολή της σκωτσέζικης ομάδας.

Δεν αποκλείεται ο Πανιώνιος να προχωρήσει σε απόκτηση αμυντικού χαφ, καθώς υπάρχουν σκέψεις στη διοίκηση των κυανέρυθρων για αποδέσμευση του Ταπόκο. Από τη στιγμή που ο Γάλλος μέσος δεν έχει πείσει τον προπονητή του, Μιχάλη Γρηγορίου, δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, πως ήδη αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως και να ‘χει, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαριστούν οι περιπτώσεις των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ