Βόλος: Άρχισε τις περικοπές από τον Γκαγιέγκο ο Μπέος

Βόλος: Άρχισε τις περικοπές από τον Γκαγιέγκο ο Μπέος

Αφού ο ΝΠΣ Βόλος ολοκλήρωσε την αποστολή του ως... ρυθμιστικός παράγοντας στην κανονική διάρκεια της Superleague, o Αχιλλέας Μπέος άρχισε τις περικοπές.

Παραπάνω στη βαθμολογία δεν πρόκειται να πάει, ούτε και να κινδυνεύσει… Η συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλου στα Play Out θα είναι διαδικαστική, αφού η διαφορά των 10 βαθμών από τον Παναιτωλικό δεν καλύπτεται σε 7  παιχνίδια, ειδικά με την εικόνα της ομάδας του Αγρινίου.

Οπότε, αφού τα παιχνίδια δεν έχουν νόημα, ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να αρχίσει τις περικοπές. Με πρώτο και… άτυχο τον προπονητή Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, ο οποίος δεν θα τελειώσει τη σεζόν…

Ο Ισπανός ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στο Πανθεσσαλικό και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 44χρονος Καταλανός κάθισε στον πάγκο του Βόλου για δέκα μόλις παιχνίδια, στα οποία μέτρησε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Τελευταίο ματς για τον Γκαγιέγκο ήταν στο Πανθεσσαλικό κατά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, στην οποία ο Βόλος αλλάζει προπονητή, καθώς νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε αποχωρήσει ο Χουάν Φεράντο, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ