«Εξυγίανση» μέχρι τέλους: Ο Γραμμένος στέλνει τον κολλητό του στο Καραϊσκάκη

«Εξυγίανση» μέχρι τέλους: Ο Γραμμένος στέλνει τον κολλητό του στο Καραϊσκάκη

Μπορεί στον ΠΑΟΚ μετά τη σφαλιάρα της Κυριακής να έχουν ξεκινήσει ένα αφήγημα ότι το πρωτάθλημα τελείωσε, αλλά είναι δεδομένο ότι θα παίξουν μέχρι τέλους το χαρτί της… Εξυγίανσης. Στέλνουν στο Καραϊσκάκη ως παρατηρητή διαιτησίας τον Αλέξανδρο Τικόζογλου, τον «κολλητό» του Βαγγέλη Γραμμένου από την ΕΠΣ Μακεδονίας και φίλο του γενικού αρχηγού του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Σαραϊδάρη.

Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής και τη σφαλιάρα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (0-1), η μονταζιέρα του «Σαββιδοτεχνείου» έχει πάρει φωτιά και προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε Μέσο να πείσει φίλους και εχθρούς ότι το πρωτάθλημα έχει πλέον τελειώσει. Ότι ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο και ο ΠΑΟΚ θα αρκεστεί στη δεύτερη θέση.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Για μια ακόμα φορά οι… γνωστοί – άγνωστοι «παραμυθάδες» προσπαθούν με την τακτική του αποπροσανατολισμού να πετύχουν υπογείως τους στόχους τους. Οσο λοιπόν και αν προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να περάσουν ότι το πρωτάθλημα έγινε ερυθρόλευκο μετά το διπλό των Πειραιωτών στην Τούμπα, η αλήθεια είναι ότι θα παίξουν μέχρι τέλους το χαρτί της «Εξυγίανσης».

Αυτή την Κυριακή ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Θράκη να παίξει στα μέρη του Ιωάννη Καλπαζίδη με την… αδερφική Ξάνθη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το πόρισμα της ΕΕΑ. Σε ένα γήπεδο, στο οποίο θα υπάρχουν περισσότεροι ΠΑΟΚτζήδες παρά οπαδοί της Ξάνθης.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, παίζει εντός έδρας με τον Παναιτωλικό. Σήμερα, μάλιστα, έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με την ΚΕΔ να ορίζει στο ματς των Πειραιωτών με τους Αγρινιώτες τον Πέτρο Τσαγκαράκη.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό – πιθανότατα – είναι ποιος θα είναι ο παρατηρητής. Για να μην ψάχνετε, στο Καραϊσκάκη θα βρεθεί ο κύριος Αλέξανδρος Τικόζογλου από την γνωστή και μη εξαιρετέα ΕΠΣ Μακεδονίας. Ναι, καλά καταλάβατε. Της Ενωσης του – «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη – Βαγγέλη Γραμμένου. Αν βρείτε στο Facebook τον Τικόζογλου θα δείτε ότι είναι φίλος με τον επίσης γνωστό και μη εξαιρετέο Δημήτρη Σαραϊδάρη. Τον Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο πάντως τον ξέρουν ως τον κολλητό του Γραμμένου.

Τι σημαίνει αυτό; Θα μάθουμε το βράδυ της Κυριακής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικού. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στην ομάδα που είναι στην προτελευταία θέση. Οι Αγρινιώτες, οι οποίοι χθες ανέβηκαν και τυπικά στο άρμα του ΠΑΟΚ μαζί με την Ξάνθη και τον Βόλο του Μπέου.

Οποιος νομίζει ότι το πρωτάθλημα τελείωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή πλανάται πλάνην οικτρά. Η… εξυγίανση θα συνεχιστεί και στα πλέι οφ και το χαρτί της θα παραμείνει στο τραπέζι μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Για να είμαστε πιο ακριβείς, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ