Η Ξάνθη εξήγησε γιατί θα χάσει από τον ΠΑΟΚ

Η Ξάνθη εξήγησε γιατί θα χάσει από τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση για να εξηγήσει πως η επερχόμενη ήττα της από τον ΠΑΟΚ, δεν θα έχει καμία σχέση με την αποδεδειγμένη διοικητική εξάρτησή τους.

Κάποτε, η ΠΑΕ Ξάνθη είχε χιούμορ. Το πάλευε τουλάχιστον. Αυτό αφορά την εποχή που ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν το κουμάντο του συλλόγου. Μια περίοδο που έγραψε ιστορία με τις μυθικές ανακοινώσεις που εξέδιδε. Τότε που το αφεντικό της ομάδας ασχολούνταν με αυτήν. Τα τελευταία δύο χρόνια, αυτές οι ανακοινώσεις ξαφνικά εξαφανίστηκαν. Κάτι που αποδεικνύει ότι ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ανιψιός Ιβάν Σαββίδη και δυνάμει μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν έχει το ίδιο χιούμορ με τον Πανόπουλο.

Τώρα που η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, ο Πανόπουλος επέστρεψε στη δράση. Για να προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο ΠΑΟΚ δεν ελέγχει την Ξάνθη. Και ότι ο ίδιος είναι το απόλυτο αφεντικό. Και πως δεν παίζει κανέναν ρόλο που πούλησε με μερικά ψωροεκατομμύρια τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ και το ξενοδοχείο που μένει η αποστολή, όπως και τα γραφεία της ομάδας.

Μάλιστα, η επανεμφάνιση του Πανόπουλου, επιβεβαιώνεται και από την τελευταία ανακοίνωση της Ξάνθης. Μια ανακοίνωση που ούτε λίγο ούτε πολύ, προσπαθεί να εξηγήσει πως ακόμη κι αν χάσει η ακριτική ομάδα από τον ΠΑΟΚ, δεν θα είναι επειδή έχει κοινό ιδιοκτήτη με τον Δικέφαλο του Βορρά. Μια ανακοίνωση, όχι ιδιαίτερης φαντασίας, αλλά ενδεικτική όσων συμβαίνουν στο εσωτερικό των δύο συλλόγων.

Μια ξεκάθαρη επεξήγηση πως η επερχόμενη ήττα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ, δεν θα έχει καμία σχέση με την αποδεδειγμένη διοικητική εξάρτησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη, με υπογραφή… Πανόπουλου, που τον… επέστρεψαν, για να θυμηθεί μετά από δύο χρόνια ότι η ομάδα είναι δική του:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ σε λίγες ώρες παίζει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα σενάρια και το τι θα συμβεί, είναι τα εξής:

ΣΕΝΑΡΙΟ 1ο:

Η Ξάνθη κερδίζει ή φέρνει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο:

Όλο αυτό έγινε για να υπάρχει ένα μεγάλο «ξεκάρφωμα» για την πολυιδιοκτησία και ότι και καλά… δεν τρέχει τίποτα.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2ο:

Η Ξάνθη χάνει από τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο:

Η Ξάνθη άνοιξε χέρια, πόδια κτλ. κι έχασε από τον ΠΑΟΚ μιας κι έχουν «ερωτικές» σχέσεις.

Δηλαδή κατά τον ποιητή ό,τι και να κάνει η κακομοίρα η Ξανθούλα και «Γ……..» και «ΓΔΑΡΜΕΝΗ» θα είναι.

Προκειμένου να αποφευχθούν όλα τα ανωτέρω προτείνουμε να παραταχθούν οι δύο ομάδες στο γήπεδο και να το παίξουμε στο κέρμα!

Κεφάλι κερδίζει ο ΠΑΟΚ, γράμματα εμείς (ως κέρμα να επιλεγεί η “ΙΣΤΟΡΙΚΗ” δραχμή)».

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ…»

Σε αυτό το σημείο, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, στην εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, ο δικηγόρος της ακριτικής ΠΑΕ, είχε παραδεχθεί εμμέσως πλην σαφώς ότι η ομάδα του θα ηττηθεί από τους Θεσσαλονικείς. Για την ακρίβεια, είχε εκφράσει την άποψη ότι η Ξάνθη θα αποκλειστεί από τα πλέι οφ, παρότι μαθηματικά είναι μέσα στο κόλπο της 6ης θέσης. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ