Έμαν: «Μας έλειψε το αποτέλεσμα, αλλά όχι η διάθεση»

Έμαν: «Μας έλειψε το αποτέλεσμα, αλλά όχι η διάθεση»

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας εστίασε στην προσπάθεια του Άρη απέναντι στον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στη συνέχεια σε πλέι οφ και Κύπελλο.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Φάμπιαν Έμαν μίλησε για την εμφάνισή του αλλά και αυτή του Άρη συνολικά κόντρα στον Ατρόμητο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, προσθέτοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι αποτελεσματική και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα για να συνεχίσει στον θεσμό.

Για τον αγώνα και τη σημαντική του απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο: «Αισθάνθηκα καλά με την επέμβασή μου. Όταν χάνεις, όμως, δεν μπορείς να πεις κάτι παραπάνω, γιατί το αποτέλεσμα της ομάδας μετράει στο τέλος. Θέλαμε να κερδίσουμε, ειδικά μπροστά στον κόσμο μας. Σήμερα κάποιοι πήραμε την ευκαιρία μας».

Για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα: «Το μυαλό μας είναι στην Τετάρτη με την ΑΕΚ, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά και θα έχουμε χρόνο μπροστά μας για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στα πλέι οφ. Όμως πρώτα πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Τετάρτη».

Για το αν το μυαλό των παικτών ήταν ήδη στην ΑΕΚ: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είμαστε επαγγελματίες και αυτό έπρεπε να κάνουμε. Μας έλειψε σήμερα το αποτέλεσμα, αλλά όχι η διάθεση».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να αμυνθούμε αποτελεσματικά και να βάλουμε και ένα γκολ, που θα είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό θα προσπαθήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ