Προκαταρκτική εξέταση από Σιμιτζόγλου για το «ντου» στο ΟΑΚΑ

Προκαταρκτική εξέταση από Σιμιτζόγλου για το «ντου» στο ΟΑΚΑ

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την διερεύνηση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα ΑΕΚ- Αρης διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζογλου.

Τα όσα ντροπιαστικά και απαράδεκτα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη δεν πρόκειται όπως όλα δείχνουν να περάσουν στο… ντούκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την διερεύνηση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr, στα αποδυτήρια στο ημίχρονο εξελίχθησαν σκηνές Φαρ ουεστ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ορμάει και να κάνει επίθεση στους Πορτογάλους διαιτητές πιάνοντας από τα γεννητικά όργανα τον επόπτη και στην συνέχεια χτυπώντας τον πρόεδρο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη.

Όλα αυτά καταγράφηκαν τόσο στο φύλλο αγώνα από τους Πορτογάλους διαιτητές όσο και στην έκθεση του παρατηρητή, με αποτέλεσμα πλέον η ΑΕΚ να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και να κινδυνεύει με τιμωρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ