«Εξυγιαντική» επέτειος: Όταν ο Σαββίδης μπούκαρε με το όπλο (pic&vids)

«Εξυγιαντική» επέτειος: Όταν ο Σαββίδης μπούκαρε με το όπλο (pic&vids)

Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια, ζήσαμε μία από τις... μεγαλύτερες στιγμές της «εξυγίανσης»! Ο Σαββίδης εισέβαλε ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στη διάρκεια του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!

Κάθε καθεστώς έχει τις… συμβολικές ημερομηνίες του. Τις επετείους που ορίζουν το ύφος του και χαρακτηρίζουν τους πρωταγωνιστές του… Η «εξυγίανση» δεν αποτελεί εξαίρεση και σήμερα… γιορτάζει μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της.

Πριν από δύο χρόνια, στις 11 Μαρτίου του 2008, ο Ιβάν Σαββίδης, ο πρωτεργάτης της επιβολής της «εξυγίανσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στη διάρκεια του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, φέροντας ένα όπλο στη μέση του και συνοδευόμενος από έξι (6!) άνδρες της ασφάλειας του.

Ίσως σε μερικά χρόνια αυτή η… μπούκα να συζητείται ως μία καλτ σκηνή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως δεν επρόκειτο για αστείο… Ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας αισθάνθηκε τόσο άνετα ώστε να κατέβει στο γρασίδι με το πιστόλι του και με τους συνοδούς του, για να κάνει επίδειξη δύναμης και να εκφοβίσει τον διαιτητή. Τόσο βέβαιος ήταν για την ισχύ του και πίστευε ότι δεν θα τιμωρηθεί από τη Δικαιοσύνη.

Η βραδιά ήταν ο ορισμός του απόλυτου σουρεαλισμού… Όχι μόνο για την εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Αλλά, επειδή συνειδητοποίησε ότι τον… έριξε ο… σύμμαχος του στην «εξυγίανση», Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι «εξυγιαντές» τα… έσπασαν μεταξύ τους και προσέφεραν μία δυνατή εικόνα στον πλανήτη.

Διότι εκτός των άλλων, η φωτογραφία που είχε αναδείξει το «10» με τον Σαββίδη να μπουκάρει με το όπλο του, είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Όλοι έμαθαν και αντιλήφθηκαν πως αντιλαμβάνεται την… εξυγίανση του ποδοσφαίρου ο Σαββίδης και ποια ήθη και έθιμα ήθελε να φέρει στη χώρα μας…

Θυμηθείτε τις ένδοξες στιγμές της… μπούκας του Ιβάν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ιβάν Σαββίδης: Εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό. Προδοσία από τον Μελισσανίδη

Γκάλο : «Ο Σαββίδης απείλησε τον διαιτητή και την ομάδα μας»

«Ο πιστολέρο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Σαββίδης απειλεί τον διαιτητή σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ»

Στο πρωτοσέλιδο της «Marca» ο Σαββίδης και το πιστόλι του!

ΣΟΚ: Με το χέρι στο περίστροφο ο Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ