Super League : Η απάντηση του Ναδάλες στην ανακοίνωση του ΠΑΣ

Super League : Η απάντηση του Ναδάλες στην ανακοίνωση του ΠΑΣ

Τη δική του απάντηση στην αιχμηρή ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε ο Φόνσι Ναδάλες, εξηγώντας το λόγο που κατέθεσε προσφυγή κατά του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι πλέον ο Φόνσι Ναδάλες, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (4/1) έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από προσφυγή που είχε καταθέσει κατά του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στην ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησαν τη λύση της συνεργασίας τους, οι Γιαννιώτες άφησαν αιχμές για τον 32χρονο Ισπανό αμυντικό, αναλύοντας παράλληλα το χρονικό της υπόθεσης και χαρακτηρίζοντάς τον εν ολίγοις αχάριστο.

Ο Ναδάλες απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook στην αιχμηρή ανακοίνωση της πρώην -πλέον- ομάδας του, κρατώντας χαμηλούς τόνους και υπογραμμίζοντας πως μόνο αυτός και οι άνθρωποι του συλλόγου θα ξέρουν πάντα τα πραγματικά γεγονότα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Εξεπλάγην με την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί τα περισσότερα από αυτά που γράφουν δεν είναι αληθινά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν… Αλλά δεν θέλω να το συζητήσω, επειδή τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα και όλους τους ανθρώπους των Ιωαννίνων. Μόνο οι άνθρωποι της ομάδας και εγώ, θα ξέρουμε πάντα τα πραγματικά γεγονότα…

Πρώτα απ ‘ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Και την ίδια στιγμή θέλω επίσης να απολογηθώ, αλλά θα ήθελα να καταλάβετε την κατάστασή μου. Έχω νιώσει την εκτίμηση όλων των φιλάθλων και όλων των ανθρώπων από τα Ιωάννινα και εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν έφυγα πιο πριν. Είχα πολλές προτάσεις κάθε χρόνο, αλλά επέλεγα να μείνω στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πιστεύω ότι τώρα ήρθε η στιγμή της αλλαγής.

Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ