Παναθηναϊκός: Ακύρωσε όλα τα μεταγραφικά ταξίδια και ραντεβού ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Ακύρωσε όλα τα μεταγραφικά ταξίδια και ραντεβού ο Ρόκα

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε προγραμματίσει δύο μεταγραφικά ταξίδια προκειμένου να δει παιχνίδια και να τα πει με ατζέντηδες, αλλά όπως είναι λογικό όλα πάνε πιο πίσω.

Το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει σχεδόν παντού και μαζί σταματάνε και οι μεταγραφικές επαφές των περισσότερων ομάδων. Ταξίδια αναβάλλονται, συναντήσεις ακυρώνονται και όλα δείχνουν να πηγαίνουν πλέον πίσω, αφού ο προγραμματισμός είναι δύσκολος με τα υπάρχοντα δεδομένα και με τον κορωνοϊκό να έχει επισκιάσει τα πάντα.

Ολη αυτή η κατάσταση επηρεάζει και τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό τον προγραμματισμό και τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ, ωστόσο ο κορωνοϊός τον αναγκάζει να αναβάλλει τα ταξίδια που είχε προγραμματίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσάβι Ρόκα θα ταξίδευε εντός των ημερών σε δύο χώρες του εξωτερικού προκειμένου να δει παιχνίδια από κοντά, ενώ είχε προγραμματισμένα ραντεβού με ατζέντηδες ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ωστόσο, δε θα ταξιδέψει για το εξωτερικό, αφού κάτι τέτοιο θεωρείται πλέον επικίνδυνο, ενώ δεν υπάρχουν και παιχνίδια για να δει και θα προχωρήσει τις επαφές με τους ατζέντηδες τηλεφωνικά από την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ