Άρης: Ο ξεχωριστός κύριος Γκάμα

Άρης: Ο ξεχωριστός κύριος Γκάμα

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό αλλά και τον εαυτό του.

Ο Μπρούνο Γκάμα πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη.

Τα πράγματα, πάντως, μόνο εύκολα δεν ήταν για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του τη περσινή αγωνιστική περίοδο τον οδήγησε στο χειρουργείο αλλά και σε αποχή από τις αγωνιστικές δραστηριότητες για διάστημα μεγαλύτερο των εφτά μηνών.

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του φετινού Άρη ήταν και το αν θα κατάφερνε ο ποδοσφαιριστής να επανέλθει στα γνωστά επίπεδα απόδοσης.

Για την ποιότητα του, φυσικά δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία, όμως μόνο εύκολο δεν είναι να επανέλθει ένας παίκτης μετά από τραυματισμό στους χιαστούς.

Ο Μπρούνο Γκάμα, όμως, κατάφερε να ξεπεράσει οχι μόνο το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε αλλά και τον ίδιο τον εαυτό του.

Όχι μόνο επανήλθε χωρίς προβλήματα στην αγωνιστική δράση αλλά είναι και ένας από τους ηγέτες της ομάδας του, στη πιο παραγωγική χρόνια της καριέρας του (έχει σκοράρει οκτώ φορές).

Εκτός από τα οκτώ γκολ που σημείωσε, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος παίκτης του Άρη σε τελικές προσπάθειες αλλά και ο τρίτος σε πάσες.

Το συμβόλαιο του με τον Άρη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και φυσικά οι κιτρινόμαυροι θέλουν να τον κρατήσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης] ενώ θετικός φαίνεται οτι είναι και ο ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ