Παναθηναϊκός: Στην έξοδο όλοι οι δανεικοί

Παναθηναϊκός: Στην έξοδο όλοι οι δανεικοί

Ο Ανουάρ έχει το μυαλό του στην Βαγιαδολίδ, ο Νάγκι δεν έχει ενθουσιάσει, ο Ζαχίντ είναι ακριβός και το ενδεχόμενο να κρατήσει έστω έναν από τους τρεις δανεικούς ο Παναθηναϊκός μοιάζει πολύ μακρινό.

Αν ήταν στο χέρι του θα κρατούσε σίγουρα τον Γκίας Ζαχίντ (ιδιαίτερα αν παραμείνει ο Δώνης στον πάγκο) και πιθανότατα και τον Ανουάρ, που έχει δώσει άλλη πνοή στη μεσαία γραμμή. Ίσως να δινόταν και κάποια ευκαιρία στον Νάγκι να δείξει πράγματα.

Αν ήταν στο χέρι του πιθανότατα και οι τρεις δανεικοί που έχει αυτή τη στιγμή να παρέμεναν… πράσινοι και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Όμως δεν είναι στο χέρι του, μιας και το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Τέσσερα εκατομμύρια για τον Ανουάρ, 1,6 εκ. για το Ζαχίντ, 700.000 ευρώ για τον Νάγκι. Με λίγα λόγια, οι τρεις δανεικοί του Παναθηναϊκού κοστίζουν συνολικά σχεδόν όσο ολόκληρο το μπάτζετ της ομάδας! Πράγμα που καθιστά αδύνατη την αγορά όχι μόνο των τριών, αλλά και του καθενός ξεχωριστά.

Για τον Ανουάρ οι πιθανότητες αγοράς του είναι μηδαμινές. Μονάχα σε εκ νέου δανεισμό μπορεί να ελπίζει ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος ήταν κι αυτός που τον έφερε στην Ελλάδα, αλλά ο ίδιος ο παίκτης δείχνει να έχει το μυαλό του στην Ισπανία. Στο πως θα αγωνιστεί και πάλι στη Βαγιαδολίδ, στο πως θα βρει θέση και θα καθιερωθεί σε αυτή. Η Ελλάδα και η προοπτική να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό δε δείχνει να του περνάει από το μυαλό.

Για τον Ζαχίντ τα πράγματα είναι λίγο – πολύ γνωστά. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να δώσει 1,6 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του, που τόσο θα ήθελε. Όμως θα γίνει προσπάθεια σοβαρή. Να ρίξει τις απαιτήσεις του ο ΑΠΟΕΛ, ίσως να δοθεί η δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να πάρει με συνιδιοκτησία τον παίκτη και σε πιθανή μεταπώλησή του να μοιραστεί το ποσό με τους Κύπριους. Όμως με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ αποδείχτηκε και το περασμένο καλοκαίρι πως οι διαπραγματεύσεις μόνο εύκολες δε θα είναι.

Ακόμα και αν οι Κύπριοι μπουν σε διαδικασία να συζητήσουν μια εναλλακτική λύση για την παραμονή του παίκτη στην Ελλάδα, τούτο μπορεί να συμβεί στα τέλη του καλοκαιριού. Κάτι που καθιστά δύσκολη την αναμονή από πλευράς Παναθηναϊκού. Αν, μάλιστα, αποχωρήσει ο Δώνης από την ομάδα (δεν είναι καθόλου βέβαιη η παραμονή του Έλληνα τεχνικού και την επόμενη σεζόν), τότε ίσως να μη γίνει καν προσπάθεια για τον Νορβηγό.

Όσο για τον Νάγκι; Από οικονομικής πλευράς είναι ο πιο προστιός, αφού η ρήτρα με τη Λέγκια έχει μπει στα 700.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό. Ή μάλλον… δεν ήταν πριν τον κορωνοϊό που αναμένεται να αλλάξει και πάλι τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό και να του προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά.

Έτσι κι αλλιώς ο Ούγγρος εξτρέμ δεν έχει ενθουσιάσει. Τον εκτιμούν στο Κορωπί, παραδέχονται πως δεν είχε τον χρόνο να δείξει περισσότερα πράγματα, αλλά θα ψάξουν κάτι διαφορετικό και πιο ποιοτικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ