Ροντρίγκο: «Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε οδηγίες, είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό»

Ροντρίγκο: «Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε οδηγίες, είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό»

Ο Ροντρίγκο Σοάρες αναφέρθηκε στην έξαρση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αλλά και στις οδηγίες που έλαβε από τον ΠΑΟΚ για να είναι ασφαλής.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες περιέγραψε σε αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για την καθημερινότητα του, υπογραμμίζοντας πως ο Δικέφαλος έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η σύζυγός μου έχει επιστρέψει στη Βραζιλία και βρίσκομαι μόνος μου εδώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το κλαμπ μας έδωσε οδηγίες για ατομική προπόνηση, ιατρικές συμβουλές, να πλένουμε καλά τα χέρια μας και να αποφεύγουμε να βγαίνουμε έξω από το σπίτι. Γενικά, η ρουτίνα μου έχει αλλάξει κατά πολύ. Βασικά βρίσκομαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Εδώ, γενικά η ομάδα είναι αρκετά προσεκτική. Τα παραδείγματα από Ιταλία και Ισπανία όπου ο κορωνοϊός πήρε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, έκαναν την ελληνική κυβέρνηση να δράσει γρήγορα και να προσανατολιστεί στο μέτρο της απομόνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ