«Έντονο ενδιαφέρον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Καμαρά»

«Έντονο ενδιαφέρον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Καμαρά»

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει παρακολουθήσει αρκετά τον Μαντί Καμαρά και διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για τον χαφ του Ολυμπιακού.

Στο «στόχαστρο» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι ο Μαντί Καμαρά, αν πιστέψουμε τους Άγγλους και τα δημοσιεύματά τους.

Σύμφωνα με τη Yorkshire Live, οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου, που πρωταγωνιστεί στην Premier League και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, παρακολουθούν πολύ στενά τον μέσο του Ολυμπιακού, ενώ επισημαίνεται πως αντιπροσωπεία της ομάδας είχε πάει τη νύχτα του «ερυθρόλευκου» θριάμβου στο Emirates, για να δει από κοντά τον Καμαρά.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα:

«Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος. Η Σέφιλντ τον παρακολούθησε στον αγώνα με την Άρσεναλ στο Emirates και ο 22χρονος διεθνής από την Γουινέα θα ταίριαζε ιδανικά στην μεσαία γραμμή των τριών παικτών, ενώ ακολουθεί τη λογική της ηλικίας και προοπτικής που έχουν όλες οι μεταγραφές του Κρις Γουάιλντερ. Η ευρωπαϊκή εμπειρία που έχει αποκτήσει με τον Ολυμπιακό είναι ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα, εφόσον η Γιουνάιτεντ εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός λέγεται πως αξιώνει 18,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ