Παναθηναϊκός: «Δεμένες» οι χορηγίες για τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλισμένο ένα μεγάλο μέρος των εσόδων εν μέσω των επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού.

Παναθηναϊκός: «Δεμένες» οι χορηγίες για τη νέα σεζόν | to10.gr

Ένα θετικό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό εν μέσω της πανδημίας, είναι ότι έχει «δεμένες» τις περισσότερες χορηγίες για την επόμενη σεζόν. Με εξαίρεση το τηλεοπτικό συμβόλαιο, για το οποίο ουσιαστική συζήτηση θα γίνει μόλις ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τα Play Off, ένα σημαντικό ποσοστό των εσόδων είναι εξασφαλισμένο.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Ο βασικός χορηγός στη φανέλα, ο ΟΠΑΠ, έχει ανανεώσει τη συμφωνία του με την ΠΑΕ και για την επόμενη σεζόν. Η Chipita έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, ενώ η Coca-cola έχει ζητήσει να επεκτείνει τη χορηγία της για άλλον ένα χρόνο, παρά το δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Επίσης, η εταιρία ένδυσης Robe Di Kappa συνεργάζεται με τον Παναθηναϊκό επίσης μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και εκτός από αθλητικό υλικό, καταβάλλει και χρήματα.

Πρακτικά, σε εκκρεμότητα μένει η συμφωνία του Τριφυλλιού με την Cosmote, που όδευε προς ανανέωση πριν τον κορωνοϊό. Ωστόσο, η κατάληξη αναμένεται η ίδια, έστω με μία μικρή διαφοροποίηση στους οικονομικούς όρους. Τέλος, λογικά θα συνεχίσει και η Protergia που έχει χορηγική σύμβαση.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ