Ιντέγε στη Νότιγχαμ Φόρεστ «στέλνουν» οι Αγγλοι!

Ιντέγε στη Νότιγχαμ Φόρεστ «στέλνουν» οι Αγγλοι!

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για τον Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος πολύ δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Αρη.

Στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες υπήρξαν ρεπορτάζ στην Αγγλία, τα οποία ανέφεραν ότι ο Νιγηριανός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αρη, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και θέλει να επιστρέψει στο Νησί, όπου είχε αγωνιστεί παλιότερα με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ.

Κάπου εκεί, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Αγγλοι, μπαίνει η Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Reds φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό επιθετικό, ο οποίος πολύ δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Αρη. «Η Νότιγχαμ τρέχει τις εξελίξεις και ετοιμάζεται να αποσπάσει την υπογραφή του Μπράουν Ιντέγε», γράφουν μεταξύ άλλων στο Νησί.

Ο Ιντέγε, ο οποίος φέτος έχει 26 συμμετοχές με 9 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα του Αρη, όπως φαίνεται, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των ανθρώπων της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μια μεταγραφή, που εάν γίνει, θα δυναμώσει πολύ την επίθεση της βρετανικής ομάδας, ενώ ο Νιγηριανός επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Αγγλία. Εκεί, είχε αγωνιστεί την περίοδο 2014-2015 με την Γουέστ Μπρομ, από όπου τον απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Με τη βρετανική ομάδα, η οποία τον είχε αγοράσει έναντι 12 εκατ. ευρώ από την Ντιναμό Κιέβου, έπαιξε σε 31 παιχνίδια, έχοντας 7 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 28 γκολ και 10 ασίστ σε 65 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ