Δωρεά Κόρχουτ και Ούγγρων ποδοσφαιριστών για την καταπολέμηση του κορωνοϊού (pic)

Δωρεά Κόρχουτ και Ούγγρων ποδοσφαιριστών για την καταπολέμηση του κορωνοϊού (pic)

Ο αμυντικός του Άρη έκανε γνωστή την πρωτοβουλία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση για να συνδράμουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού προχωρούν ποδοσφαιριστές της Ουγγαρίας σε συνεργασία με την ομοσπονδία της χώρας τους.

Όπως ενημέρωσε ο Μίχαϊ Κόρχουτ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο ίδιος και συμπαίκτες του στην εθνική της πατρίδας του θα δωρίσουν 30 εκατομμύρια φιορίνια – γύρω στα 85000 ευρώ – στον τομέα της υγείας.

«Χιλιάδες εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας δουλεύουν ανιδιοτελώς για εβδομάδες προκειμένου να ελέγξουν τον κορωνοϊό και να φροντίσουν τους ασθενείς. Η δουλειά τους και η αφοσίωση τους είναι ανεκτίμητη, συνεπώς, οι συμπαίκτες μου, η ουγγρική ομοσπονδία και ο σύνδεσμος παικτών, αποφασίσαμε να δωρίσουμε 30 εκατομμύρια», αναφέρει στην ανάρτησή του ο αμυντικός του Άρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. A járvány megfékezése csak együtt sikerülhet! #csakegyutt #maradjotthon @mlsztv @jatekidoalapitvany

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Korhut Mihály (@korhutmisi) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ