Αποκάλυψη: Μαχαίρι 50% στον Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ!

Αποκάλυψη: Μαχαίρι 50% στον Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ!

Οι πρώτες επαφές για το νέο συμβόλαιο του Βιεϊρίνια ξεκίνησαν, με τον ΠΑΟΚ να θέτει θέμα δραστικής μείωσης. To10.gr γράφει τις λεπτομέρειες και πώς θα μείνει ο αρχηγός.

Είναι ίσως ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ από την εποχή του Κούδα. Ένα σημείο αναφοράς στη σύγχρονη ιστορία του Δικεφάλου. Ενας μεγάλος ηγέτης για την ομάδα του. Και εν πολλοίς ο παίκτης που άλλαξε τη νοοτροπία ακόμη και των συμπαικτών τους, παίζοντας σημαίνοντα ρόλο στο πρώτο πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια Φρέιτας.

Το συμβόλαιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Αλλά ήδη οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί έως το τέλος. Το τέλος της καριέρας του Πορτογάλου. «Τέλος», που δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα το αποφασίσει. Εξάλλου δεν τον πήραν και τα χρόνια. Είναι 34.5 ετών (24/01/1986). Και με διάθεση να συνεχίσει να παίζει. Και να πρωταγωνιστεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες τα οικονομικά δεδομένα του νέου συμβολαίου του Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ έχουν πέσει στο τραπέζι. Και ήδη οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει. Με τη διοίκηση του Δικεφάλου να έχει θέσει θέμα μείωσης των ετήσιων καθαρών αποδοχών του, κατά περίπου 50%. Μείωση που βρίσκεται σε διαπραμάτευση.

Ηταν δεδομένο εξ αρχής και λόγω της ηλικίας του Βιεϊρίνια, αλλά και λόγω της πίεσης για μείωση του μπάτζετ, ελέω FFP, ότι ο ΠΑΟΚ θα πρότεινε μια αρκετά μεγάλη μείωση στον αρχηγό του. Αλλά η μείωση κατά 50% των αποδοχών του, προκάλεσε αίσθηση. Με τις δυο πλευρές, πάντως, να θεωρούν ότι μπορεί τελικά να ισχύσει το ποσοστό της μείωσης, αλλά με αύξηση στα μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών.

Οι επαφές θα συνεχιστούν όταν περάσει η μπόρα του κορωνοϊού, που έχει παραλύσει τα πάντα. Με τους εμπλεκόμενους, αλλά και όλους στον ΠΑΟΚ να θεωρούν ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο Βιεϊρίνια θα μείνει στο «σπίτι του». Εξάλλου, ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Και εν συνεχεία να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ. Κάτι που φαντάζει και το πιθανότερο.

Για την ιστορία, φέτος ο Βιεϊρίνια έχει 20 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει «γράψει» 215 συμμετοχές, 42 γκολ και 39 ασίστ και έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ