Μαρτίνς: «Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλοι μας θα αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκη» (vid)

Μαρτίνς: «Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλοι μας θα αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκη» (vid)

Αισιόδοξος ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σύντομα εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος ευχαρίστησε στα ελληνικά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φροντίζουν για την υγεία μας.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Πέδρο Μαρτίνς μέσω βίντεο στα social media του Ολυμπιακού γι’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε λόγω της πανδημίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος καλώντας όλους τους Έλληνες να μείνουν σπίτι ενώ απευθυνόμενος στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως σύντομα θα μπορούν να αγκαλιαστούν και πάλι στο Καραΐσκάκη.

Το μήνυμα του Μαρτίνς:

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα προς όλους τους Έλληνες να παραμείνουν σταθεροί και δυνατοί και να παραμείνουν στο σπίτι.

Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να το κάνουμε για το καλό και την ασφάλεια όλων μας.

Η ανθρώπινη ζωή είναι όλο και πιο σημαντική και πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή: τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους βοηθούς, τους υπαλλήλους, που συνεχίζουν να δείχνουν μεγάλη υπευθυνότητα και μεγάλη αφοσίωση ώστε να προστατεύσουν όλο και περισσότερο τις ανθρώπινες ζωές. Σε αυτούς και τολμώ να το πω στα ελληνικά: ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήταν και είναι απολύτως εξαιρετικοί!

Ενα τελευταίο μήνυμα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Να παραμείνετε δυνατοί! Όλα θα πάνε καλά! Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλοι μας θα αγκαλιαστούμε στο Καραϊσκάκη. Στέλνω σε όλους σας μια μεγάλη αγκαλιά».

Το μήνυμα του κόουτς Μαρτίνς / Coach Martins' message

Το μήνυμα του κόουτς Μαρτίνς προς όλους μας και το «ευχαριστώ» του στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή! / Coach Pedro Martins' message to all of us and his big #ThankYou to everyone who is working in crucial positions these days!#Olympiacos #WeStayAtHome #ΜένουμεΣπίτι #BeSafe #TakeCareOfEachOther #WeKeepOnDreaming

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ