Νέιρα: «Νιώθω καλά στον ΟΦΗ, όνειρό μου να παίξω στο Europa League»

Νέιρα: «Νιώθω καλά στον ΟΦΗ, όνειρό μου να παίξω στο Europa League»

Ο Αργεντινός χαφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και την Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Europa League.

Δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στη χώρα μας για να αγωνιστεί στον ΟΦΗ δήλωσε ο Χουάν Νέιρα σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Αργεντινός χαφ τόνισε ότι νιώθει πολύ καλά στους Ομιλήτες, όπως επίσης και η οικογένειά του στην Κρήτη, ενώ επισήμανε ότι ένα από τα όνειρά του είναι να αγωνιστεί στο Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική. Αυτή τη σεζόν τα πήγαμε πολύ καλά και μπήκαμε στα πλέι οφ. Ολοι λένε τα καλύτερα για την ομάδα. Πέρσι σωθήκαμε στο τελευταίο λεπτό, όμως φέτος παίξαμε διαφορετικά και τα καταφέραμε. Εγώ πλέον παίζω εσωτερικός μέσος. Συνήθισα να παίζω εκεί και μου αρέσει. Θέλω να είμαι χρήσιμος για την ομάδα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Εχουμε μπει σε καραντίνα και το ποδόσφαιρο σταμάτησε. Μου αρέσει εδώ και αρχίζω να μαθαίνω ελληνικά. Εχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και είμαι μια χαρά. Τα παιδιά μου πηγαίνουν και σχολείο. Το να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ένα όνειρο».

Για την καραντίνα σχολίασε: «μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ. Πήραν γρήγορα μέτρα και ο κόσμος είναι πειθαρχημένος. Από την ομάδα μας στέλνουν καθημερινά τι πρέπει να κάνουμε σε ασκήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ