Άρης : Το νέο μπάτζετ και τα συμφέροντα του

Άρης : Το νέο μπάτζετ και τα συμφέροντα του

Οι προεργασίες που γίνονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και η απόφαση να υποστηριχθεί η πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος με απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, την επικύρωση της βαθμολογίας.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει επηρεάσει την καθημερινότητα μας, έχει αλλάξει την ζωή μας. Ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα από τις επιπτώσεις της επιδημίας.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ομάδες σε όλο τον κόσμο, ακόμα και οικονομικοί κολοσσοί, ζητούν να γίνουν μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών τους και ρίχνουν το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στον Άρη η αλήθεια είναι ότι είχε αποφασιστεί από πριν ότι την επόμενη χρόνια θα πορευτεί με μια διαφορετική οικονομική πολιτική σε σχέση με τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με χαμηλότερο μπάτζετ, με τον μέσο όρο ηλικίας να κατεβαίνει και με τον Άγγελο Χαρίστεα να έχει κάνει όλη τη απαραίτητη προεργασία για την απόκτηση παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα τον Άρη.

Τα πράγματα, φυσικά, εξακολουθούν να κινούνται προς σ’ αυτή τη κατεύθυνση και τώρα. Η ΠΑΕ, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, υπολόγιζαν οτι θα βάλει ένα σημαντικό πόσο στα ταμεία της από τα εισιτήρια των πλέι οφ.

Από την άλλη σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε ο Άρης την διεξαγωγή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που υποστήριξε την πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος. Με μοναδικό γνώμονα τη προάσπιση των συμφερόντων του.

Με μια απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, που έθεσε. Την επικύρωση της βαθμολογίας. Να υπάρχει, δηλαδή, πρώτος, δεύτερος, τρίτος, προκειμένου να εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πλέον, βέβαια, μετά τα όσα βιώνει και η χώρα μας, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο οτι όλες οι ομάδες, σχεδόν, θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε μείωση του μπάτζετ τους. Κάτι που θα οδηγήσει εκ των πραγμάτων και σε μείωση των οικονομικών απαιτήσεων από πλευράς των ποδοσφαιριστών

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ