ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Αραούχο

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Αραούχο

Καμία οριστική απόφαση ακόμα στην ΑΕΚ για τον Αργεντινό.

Ολα είναι ακόμη ανοιχτά για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ με τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στην παραμονή του Αργεντινού να είναι αρκετοί, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ».

Αρχικά η Ένωση θα επιχειρήσει επαναδιαπραγμάτευση της ρήτρας με την Λας Πάλμας αφού τα 2,7 εκατ. ευρώ που πρέπει να πληρώσει στην ομάδα των Κανάριων Νήσων δεν είναι μικρό ποσό ειδικά με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας.

Η Λας Πάλμας πάντως είναι σε δύσκολη θέση οικονομικά και σίγουρα θέλει να απαλλαγεί από τον Αραούχο (αμοίβεται με 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο) οπότε μοιάζει πιθανό να υποχωρήσει. Αν η ΑΕΚ όμως δεν προχωρήσει σε ενεργοποίηση της ρήτρας, θυμίζουμε ότι υπάρχει «πέναλτι» 200 χιλιάδων ευρώ που θα πρέπει να δώσει σαν αποζημίωση στην Λας Πάλμας.

Από κει και πέρα θα μετρήσει πολύ και η γνώμη του Μάσιμο Καρέρα ο οποίος προ διακοπής είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τον Αργεντινό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε να τον δει σε πολλά παιχνίδια ενώ ρόλο θα παίξει και η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να επιδιώξει πώλησή του το προσεχές καλοκαίρι ώστε να μην τον χάσει ελεύθερο αν δεν ανανεώσει.

Όπως και να ‘χει όλα αυτά είναι ακόμη σε πολύ θεωρητικό επίπεδο αφού δεν ξέρουμε καν αν και πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν ώστε να παρθούν και οι όποιες οριστικές αποφάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ