Ντρίμπλα στους Ιταλούς και «πάσα» στον ΠΑΟΚ από τον ατζέντη του Ελ Καντουρί

Ντρίμπλα στους Ιταλούς και «πάσα» στον ΠΑΟΚ από τον ατζέντη του Ελ Καντουρί

Ο μάνατζερ του Ομάρ Ελ Καντουρί τόνισε ότι πολλές ομάδες από τη Serie A έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μαροκινό, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ έδωσε ο ατζέντης του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο εκπρόσωπος του μεσοεπιθετικού του Δικεφάλου του Βορρά μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα τόνισε ότι πολλές ομάδες της Serie A έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μαροκινό άσο, όμως, ο 29χρονος πρώτα θα μιλήσει με τον ΠΑΟΚ και μετά θα εξετάσει τις υπόλοιπες προτάσεις.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Serie A», είπε αρχικά και συνέχισε: «Στη Θεσσαλονίκη τα πηγαίνει πολύ καλά ο Ομάρ και πρώτα από όλα θα μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για να δει εάν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για συνεχίσει στην ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που διεκδικεί τρόπαια. Θα συζητήσουμε για το μέλλον του Ομάρ μόνο εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Ελ Καντουρί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, τον οποίο απέκτησε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017 από την Εμπολι, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και φέτος έχει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με μια 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Οι συχνοί τραυματισμοί του όμως και οι μέτριες εμφανίσεις που έχει κάνει τη φετινή σεζόν έχουν κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον Ελ Καντουρί. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι κρίσιμο για το μέλλον του Αφρικανού και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ