Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ιστορία του Χιλάλ Σουντανί και η στήριξη του Ολυμπιακού

Ο Αλγερινός επιθετικός έχει εγκλωβιστεί στο Ζάγκρεμπ, ωστόσο, ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα που του έχει δώσει ο γιατρός του Ολυμπιακού και έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη των Πειραιωτών.

Η ιστορία του Χιλάλ Σουντανί και η στήριξη του Ολυμπιακού | to10.gr

Στην Κροατία και συγκεκριμένα στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται ο Χιλάλ Σουντανί, με τον Αλγερινό να έχει εγκλωβιστεί λόγω του κορωνοϊού και να μην μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα στο εξωτερικό τόνισε ότι πήγε να δει τον αδερφό του και την οικογένειά του και τελικά αποκλείστηκε στο Ζάγκρεμπ.

Ωστόσο, ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα που του έχει δώσει ο γιατρός του Ολυμπιακού, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή μαζί του και δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει πιο δυνατός.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ηρθα να επισκεφθώ τον αδελφό μου Σαμίρ και την οικογένειά του και αποκλείστηκα! Δεν μπορούσα πλέον να επιστρέψω στην Αθήνα. Έχω ένα πρόγραμμα κι εργάζομαι, κάνω συνεχώς αποκατάσταση. Είμαι καλά εδώ με τον αδελφό μου, τη σύζυγό του και δύο από τα παιδιά τους. Έχω όλα όσα χρειάζομαι για να προπονούμαι στο σπίτι.

Όλοι στο κλαμπ έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα. Οι άνθρωποι με εμπιστεύονται και καταλαβαίνουν την κατάσταση. Ξέρουν ότι προπονούμαι. Μιλώ όλη την ώρα και είμαι σε επαφή με τον γιατρό του Ολυμπιακού. Του λέω ό,τι κάνω, πώς προχωράω και μου δίνει συμβουλές. Όλα είναι ωραία και καλά».