ΠΑΣ Γιάννινα : Αυτούς παίρνει με τα χρήματα από Μαυροπάνο

ΠΑΣ Γιάννινα : Αυτούς παίρνει με τα χρήματα από Μαυροπάνο

Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου θα φέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣ Γιάννινα με τη διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου» να ξέρει ήδη πως θα τα επενδύσει.

Μόνο χαμόγελα έφερε στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ. Όχι μόνο για λόγους γοήτρου ή πρεστίζ. Αλλά και για πιο λειτουργικούς, όπως τα χρήματα. Άλλωστε μόνο λίγα δεν είναι με την ομάδα της Ηπείρου να βάζει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της.

Γι’ αυτό το λόγο θα μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να παίξει… μπάλα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Ωστόσο, προτεραιότητα για τους διοικούντες την ΠΑΕ έχουν οι ποδοσφαιριστές από την τωρινή ομάδα, το προπονητικό επιτελείο και οι υπάλληλοί της.

Εκεί θα πάει ένα μεγάλο μέρος των 2,5 εκατομμυρίων που εξασφάλισε ο «Άγιαξ της Ηπείρου». Όσα περισσέψουν από εκεί και πέρα να διατεθούν για την ενίσχυση του συνόλου του Γιάννη Πετράκη.

Ο Κρητικός τεχνικός φαίνεται πως έχει ζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό, ένα αριστερό μπακ, έναν κεντρικό μέσο και έναν επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ