Σπουδαία κίνηση του Γκάλο: Βοήθησε διαιτητή που δεν είχε χρήματα για φαγητό

Σπουδαία κίνηση του Γκάλο: Βοήθησε διαιτητή που δεν είχε χρήματα για φαγητό

Ο Ροντρίγκο Γκάλο προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση, καθώς βοήθησε έναν Βραζιλιάνο βοηθό διαιτητή που δεν είχε λεφτά για να αγοράσει φαγητό.

Ο κορωνοϊός έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση πολύ κόσμο, αφού η καραντίνα έχει «γονατίσει» την οικονομία και αρκετοί είναι εκείνοι που δεν έχουν λεφτά ούτε για ένα πιάτο φαγητό.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται και ο βοηθός διαιτητή Ζεάν Κάρλος, ο οποίος είναι πατέρας δύο κοριτσιών, το ένα εκ των οποίων μάλιστα αυτιστικό. Ο Ροντρίγκο Γκάλο λοιπόν μόλις έμαθε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να καλύψει τις βιοτικές ανάγκες της οικογένειας του, προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν του Ατρόμητου λοιπόν αποφάσισε να στείλει στον διαιτητή το ποσό των 1.500 Ρεάλ Βραζιλίας (κάτι περισσότερο από 270 ευρώ), ώστε να καλύψει κάποιες από τις βασικές ανάγκες του για το προσεχές διάστημα και ίσως αν χρειαστεί να συνδράμει και πάλι για να τον βοηυήσει.

«Εβλεπα την εκπομπή και ξαφνικά βλέπω ένα γήπεδο και λέω το ξέρω αυτό το γήπεδο είναι στην Ακρε. Μετά μίλησε για τη ζωή του, τη γυναίκα του και τα δύο κορίτσια του. Μίλησα με τη μητέρα μου και της είπα θα βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο», είπε ο Γκάλο. «Σε ευχαριστώ. Εχεις πολύ μεγάλη καρδιά. Συγγνώμη, συγγνώμη», απάντησε συγκινημένος ο διαιτητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ