Κουέστα: «Στην Ελλάδα όλοι θέλουμε να παίξουμε»

Κουέστα: «Στην Ελλάδα όλοι θέλουμε να παίξουμε»

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας και αναφέρθηκε στην πανδημία αλλά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στην ιστοσελίδα «elintra.com» μίλησε ο Χουλίαν Κούεστα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού αλλά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος τονίζοντας πως όλοι στη χώρα μας θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Η κατάσταση εδώ είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι εκεί (σ.σ. στην Ισπανία). Υπάρχουν δύο χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα και περίπου 80 θάνατοι. Είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας, επειδή υπάρχουν παραδείγματα χωρών όπου τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Έχουμε ένα ατομικό πρόγραμμα και δεν μπορούμε να πάμε για προπόνηση. Μπορούμε όμως να αθληθούμε έξω με την έγκριση της Πολιτείας. Ο κόσμος σέβεται τα μέτρα. Ξεκινήσαμε την καραντίνα με 200-300 κρούσματα. Με τον καλό καιρό, είναι αλήθεια ότι ο κόσμος βγαίνει έξω περισσότερο. Αλλά εκπλήσσομαι με τον τρόπο που ελέγχονται όλα.

Για την ώρα περιμένουμε. Νομίζω θα βρεθούν στις 24 Απριλίου για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουμε ή όχι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά πρέπει όλοι να είναι ασφαλείς. Καταλαβαίνω ότι εφόσον συνεχίσουμε θα γίνει χωρίς κόσμο και θα πρέπει να προπονούμαστε σε μικρά γκρουπ»

Στην Ισπανία ο Κουέστα είναι κυρίως γνωστός για την παρουσία του στην Σεβίλλη, για την οποία εξέφρασε και πάλι την αγάπη του. «Είμαι από την Σεβίλη. Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται και ήταν όνειρο για μένα. Σε κάποια φάση έπρεπε να φύγω αφού δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Πάντα θα είμαι ευγνώμων. Στην Αλμερία παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια της Σεβίλλης με τον Αλεξ Βιδάλ. Ημασταν μαζί στο δωμάτιο και μετά έγινε παίκτης της Σεβίλλης. Οτιδήποτε είναι καλό για το κλαμπ, είναι καλό και για μένα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ