Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο του Παναιτωλικού

Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο του Παναιτωλικού

Ο Μάκης Μπελεβώνης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανέβαλε τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Στην εγκατάσταση θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις, όπως η τοποθέτηση στεγάστρου στη μικρή κεντρική θύρα, η δημιουργία πρόσβασης σε φιλάθλους ΑΜΕΑ, ένα εξωτερικό πλέγμα, η κατασκευή συνεδριακής αίθουσας και ένα μουσείο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Μπελεβώνης υπέγραψε τη σύμβαση με την Περιφερειακή αρχή και έπειτα, δήλωσε για το έργο:

«Μετά από μια συντονισμένη προσπάθεια περίπου δύο χρόνων, θεωρώ πολύ σημαντική τη σημερινή ημέρα, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση ενός έργου που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το γήπεδό μας. Θέλω να ευχαριστήσω και την προηγούμενη ηγεσία της Περιφέρειας που προετοίμασε το έδαφος και τη σημερινή για την συνέχιση και ολοκλήρωση των διαδικασιών», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα του Παναιτωλικού.

Και συνέχισε.  «Το ιστορικό σπίτι του Παναιτωλικού έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό, ασφαλές γήπεδο, με τις επενδύσεις που έκανε από το 2005 ο Φώτης Κωστούλας. Πλέον μπαίνει μια ακόμα πινελιά, με την πρώτη παρέμβαση από πλευράς της πολιτείας. Αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη και για τον Σύλλογο και για τον Δήμο μας και για την τοπική μας κοινωνία αυτό το γήπεδο, όπως πλέον διαμορφώνεται και ολοκληρωμένο θα λειτουργήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ