Να είσαι καλά Τσιστιάκοφ, μας έφτιαξες το κέφι…

Να είσαι καλά Τσιστιάκοφ, μας έφτιαξες το κέφι…

Ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ μίλησε στη Ρωσία για τον Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο και προκάλεσε γέλιο με όσα είπε. Ο Βασίλης Δεκάρικος αφήνει το αρνί για λίγο και σου εξηγεί…

Και εκεί που γύρναγε η σούβλα στην ταράτσα (σ.σ. μόνο η οικογένεια, μην πλακώσει κανένας Χαρδαλιάς με την φόρμα της… Παρί Σεν Ζερμέν και μας κυνηγάει) και το αρνί έπαιρνε το χρωματάκι του, έπεσε το «μάτι» μου σε μια συνέντευξη του γίγαντα του Γκερμάν Γκέρμαν Τσιστιακόφ στην Ρωσία που αναδημοσίευσε το σάιτ του Ιβάν.

Είδα τον τίτλο και εξεπλάγην! Διάβασε και μέσα και έβαλα τα γέλια! Να είσαι καλά Τσιστιάκοφ, μας έφτιαξες το κέφι!

Μιλάμε για γέλια τώρα, όχι αστεία. Ο άνθρωπος ζει σε άλλο κόσμο και ενημερώνει και τους Ρώσους για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βεβαίως από τον Ιβάν πληρωνόταν αδρά τόσα χρόνια, λογικό να πει ότι θέλει ο Ιβάν. Ακολουθεί την τακτική των… λαλάκηδων, γλύψε – γλύψε που αρέσει στον Ιβάν.

Είπε διάφορα ο Γκερμάν ο γίγαντας, όπως για την πιστόλα του Ιβάν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν είναι αυτός ο Ιβάν που έχει γνωρίσει αυτός τους είπε και κάπου εκεί λογικά δάκρυσαν.
Το καλύτερο όμως ήταν το κομμάτι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Γκερμάν έχει λαμπρή ιστορία με 2 τίτλους και έναν περσινό πολυιδιοκτησιακό-Πρεσπών, ο Ολυμπιακός από την άλλη με 44 πρωταθλήματα είναι… ψευδοηγεμόνας! Ναι, ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που κυριαρχεί με 19 πρωταθλήματα τα τελευταία 22 χρόνια, ψεύτικος είναι μωρέ, ο ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρος που θα παλέψει σε λίγο καιρό να κρατήσει το «Λάρισα +1» ή το «Άρης -1», όποιο προτιμάτε.

Και τα καλύτερα συνεχίζονται… Ο Ιβάν έσωσε λοιπόν τον ΠΑΟΚ όπως λέει ο Γκερμάν αφού πλήρωσε τα χρέη εκμεταλλευόμενος την τροπολογία του Αλέξη που ήρθε… ταμάμ στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Ο Ιβάν τα κατάφερε στον ΠΑΟΚ «με δουλειά που ήταν βασισμένη πάνω στις καλύτερες πρακτικές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σχεδόν αμέσως ο ΠΑΟΚ έγινε ο κύριος ανταγωνιστής του ψευδοηγεμόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Ολυμπιακού. Τώρα ο ΠΑΟΚ μπορεί δικαίως να είναι υπερήφανος τόσο για τους τίτλους του όσο και για τη σαφή οικονομική του κατάσταση, ως παράδειγμα ενός υγιούς ποδοσφαιρικού έργου σε μια οικονομικά ανθυγιεινή ευρωπαϊκή χώρα» λέει αναλυτικότερα ο Τσιτσιακόφ και όπως καταλαβαίνετε εδώ πέφτει το πολύ το γέλιο!

Οι Ευρωπαικές τακτικές του Ιβάν  είναι η πολυιδιοκτησία; Γιατί κάτι μου λέει πως απαγορεύεται στην Ευρώπη. Να μην ρωτήσουμε συνάμα και τον Λουτσέσκου πριν πάει στον ΠΑΟΚ ή τον Δώνη αφού έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τις ευρωπαικές τακτικές του Ιβάν, ε; Καλά όσο για την περηφάνια στους τίτλους του ΠΑΟΚ, κλαίω λέμε! Ένα πρωτάθλημα πήρε μετά από τρεις δεκαετίες και αυτό είναι κάλπικο (και λογικά δεν θα το κρατήσει), ένα κύπελλο με Κύζα και Καλφόλγου και αφού ζήσαμε τα πιο αισχρά επεισόδια στον τελικό της… Πεζογέφυρας, αλλά και στους άλλους δύο που ακολούθησαν στο ΟΑΚΑ.

Όσο για την σαφή οικονομική κατάσταση του γελάει όλος ο κόσμος, και τα αρνιά στην σούβλα! Ο ΠΑΟΚ είναι οικονομικά κατεστραμμένος, αδειάζει το ρόστερ γιατί το FFP τον απειλεί με αποκλεισμό απ την Ευρώπη και ο Γκερμάν, ο παλιόφιλος, λέει τα δικά του.

Να είσαι καλά ρε Γκερμάν, μας έφτιαξες το κέφι Πασχαλιάτικα! 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ