Δεν έχει δεχτεί πρόταση για Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Δεν έχει δεχτεί πρόταση για Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης απασχολεί ομάδες του εξωτερικού, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στα γραφεία του Παναθηναϊκού.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και έχει αποκτήσει αρκετούς «μνηστήρες» από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι και η Στουτγκάρδη, η οποία έχει στη λίστα της τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία. Πέρα από τη Στουτγκάρδη, ο 22χρονος εξτρέμ είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο ομάδων από τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο, όμως δεν έχει έρθει κάποια πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν βιάζεται να κάνει το βήμα για το εξωτερικό και νιώθει πως ένας ακόμη χρόνος με πολλές συμμετοχές θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πράσινη, ο Χατζηγιοβάνης υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2022, όμως έχει μπει ρήτρα που επιτρέπει σε όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει να δώσει 2 εκατ. ευρώ στο τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ