Πιο κοντά στη Λεωφόρο αν παραμείνουν κλειστές οι πόρτες

Πιο κοντά στη Λεωφόρο αν παραμείνουν κλειστές οι πόρτες

Σε περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρήσει σε μέτρο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών την επόμενη σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για επιστροφή στη Λεωφόρο.

Η επιστροφή στη δράση για το τελευταίο κομμάτι της φετινής σεζόν θα γίνει χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει το παραμικρό ρίσκο και παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα από άλλες χώρες, οι αγώνες δεν πρόκειται να γίνουν με τους φιλάθλους στο γήπεδο.

Στην κυβέρνηση, ωστόσο, υπάρχει σκέψη και για την επόμενη περίοδο. Όπως και σε όλη την Ευρώπη. Για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί ένα φάρμακο που θα προφυλάσσει τον κόσμο, μιας και το εμβόλιο αργεί ακόμα. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για δεύτερο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο, κάτι που σημαίνει πως και τότε θα υπάρξουν μέτρα, ίσως να υπάρξει εκ νέου απαγόρευση για κάποιο διάστημα. Σίγουρα, όμως, ένα δεύτερο κύμα του κορωνοϊού θα φέρει είτε νέα διακοπή αθλητικών δραστηριοτήτων, είτε θα παρατείνει το μέτρο των κεκλεισμένων των θυρών.

Είναι κάτι που θα αποφασιστεί από την κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους ειδικούς και που απλά θα… ανακοινωθεί στις ομάδες, οι οποίες ναι μεν θα δεχτούν νέο οικονομικό χτύπημα, λόγω της έλλειψης εισιτηρίων, αλλά δε θα μπορούν να κάνουν το παραμικρό.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι πιθανότητες της επιστροφής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο θα είναι ακόμα περισσότερες. Κυρίως για τα λειτουργικά έξοδα, τα οποία είναι λιγότερα στο Απόστολος Νικολαΐδης σε σχέση με το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Κι επιπλέον, ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να πετύχει μια πιο συμφέρουσα συμφωνία με τη διοίκηση του ερασιτέχνη, όσον αφορά το ενοίκιο της χρησιμοποίησης της Λεωφόρου.

Έτσι κι αλλιώς εντός της ΠΑΕ υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις για επιστροφή στη Λεωφόρο εδώ και καιρό, ανεξάρτητα από τον κορωνοϊό και απ’ όλα όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα τον τελευταίο 1,5 μήνα, με την έξαρση της πανδημίας.

Όμως μια απόφαση από την κυβέρνηση για αγώνες πίσω από κλειστές πόρτες, θα φέρει την ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή στην ιστορική της έδρα, μιας και ένα άδειο ΟΑΚΑ εκτός όλων των άλλων δεν προσφέρει και την παραμικρή… δύναμη στους πράσινους.

Όλα αυτά σε μια περίοδο που όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού περιμένει να ακούσει ευχάριστα νέα από τις εξελίξεις γύρω από τον βοτανικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ