Το μετέωρο βήμα του Γιώργου Βαγιαννίδη

Το μετέωρο βήμα του Γιώργου Βαγιαννίδη

Ο κορωνοϊός διαμορφώνει ένα νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και ο Βαγιαννίδης πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του, προτού κινδυνεύσει να βρεθεί εκτεθειμένος.

Αν και το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο, ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν έχει προλάβει να αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο «ντόρος» που έχει προκληθεί γύρω από το όνομα του είναι δυσανάλογα μεγάλος σε σχέση με αυτά που έχει δείξει στο γήπεδο ο 19χρονος δεξιός μπακ.

Ο Βαγιαννίδης δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να ανανεώσουν το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή και αναμείχθηκε προσωπικά, συναντώντας τη μητέρα του. Όμως, παρά την ανάμειξη του εφοπλιστή, οι διαπραγματεύσεις δεν στέφθηκαν από επιτυχία.

Εάν δεν είχε μεσολαβήσει η κρίση του κορωνοϊού, ο Βαγιαννίδης ίσως να ήξερε ήδη τον επόμενο προορισμό του. Όμως, προς το παρόν, ο 19χρονος αμυντικός έχει μείνει μετέωρος… Το δεύτερο ραντεβού της οικογένειας του με τον Αλαφούζο που είχε προγραμματιστεί περίπου στις 20 Μαρτίου έχει αναβληθεί και είναι αδύνατο να προβλεφθεί εάν και πότε θα γίνει. Το φιλολογικό ενδιαφέρον της Μονακό δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε πρόταση, ενώ οι (όποιες) κρούσεις από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό δεν είχαν συνέχεια.

Πρακτικά, εκτός από τον Παναθηναϊκό η μόνη ρεαλιστική προοπτική για τον Βαγιαννίδη αυτή την εποχή είναι η αυστριακή Λίντσερ. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Αυστρίας έχει καταθέσει μία ικανοποιητική προσφορά και του εγγυάται συγκεκριμένο ρόλο στη διάρκεια της σεζόν. Όμως, ως μέγεθος η Λίντσερ δεν καλύπτει τον Βαγιαννίδη, ο οποίος έχει υψηλότερες προσδοκίες για το μέλλον του.

Από ένα σημείο και μετά, ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα για τον Βαγιαννίδη. Ο κορωνοϊός δημιουργεί ένα τελείως νέο περιβάλλον, στο οποίο κυριαρχεί η αβεβαιότητα για τα μελλούμενα. Θα ρισκάρουν ο νεαρός δεξιός μπακ και οι δικοί του άνθρωποι να περιμένουν μία πρόταση που μπορεί να μην έρθει ποτέ ή θα προτιμήσουν την ασφάλεια του «Γεώργιος Καλαφάτης»; Κυρίως, εάν ο Βαγιαννίδης δεν βιαστεί να πάρει τις αποφάσεις του, τότε θα αναγκαστεί να συζητήσει με πιο δυσμενείς όρους την επόμενη συμφωνία του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ