UEFA: «Να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα»

UEFA: «Να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα»

Οι άνθρωποι της UEFA στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη τόνισαν ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/4), με την UEFA να ξεκαθαρίζει στις 55 χώρες – μέλη της ότι προέχει η ολοκλήρωση των διοργανώσεων και να ζητάει από τους παράγοντες να κάνουν ό,τι περνάει το χέρι τους για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα.

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισαν ότι θα πρέπει να γίνουν τα αδύνατα – δυνατά για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, που διεκόπησαν στα μέσα Μαρτίου, λόγω του κορωνοϊού. Από την αρχή, άλλωστε, πρόθεση της UEFA ήταν να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις και αυτό διατυπώθηκε με τον πλέον περίτρανο τρόπο και στη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Παράλληλα, τα ανώτατα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ασχολήθηκαν ιδιαιτέρως με τον αντίκτυπο που έχει η πανδημία στο ποδόσφαιρο, ενώ η ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί από την UEFA και τα μέλη της, αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να κάνει νέα αξιολόγηση σχετικά με το καλεντάρι των αγώνων και θα υποβάλλει προτάσεις για νέες ημερομηνίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ