Ελ Καντουρί: «Η καραντίνα των παικτών είναι σε σπίτια με πισίνα και των άλλων ανθρώπων σε σπίτια 70 τετραγωνικών»

Ελ Καντουρί: «Η καραντίνα των παικτών είναι σε σπίτια με πισίνα και των άλλων ανθρώπων σε σπίτια 70 τετραγωνικών»

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, λόγω του κορωνοϊού.

Στις αλλαγές που έχει επιφέρει στην καθημερινότητά του ο κορωνοϊός, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, λόγω του Covid-19 αναφέρθηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ στάθηκε στο γεγονός ότι δεν μπορεί να προπονηθεί όπως θα έκανε υπό κανονικές συνθήκες, ωστόσο, επισήμανε ότι οι παίκτες περνούν πολύ καλύτερα στην καραντίνα από τους απλούς ανθρώπους, καθώς διαθέτουν καλύτερα σπίτια και έχουν περισσότερες ανέσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο όπως σε όλους.Μου λείπει η προπόνηση και τα παιχνίδια. Μου λείπουν οι συμπαίκτες μου. Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι η οικογένεια μου. Δε μπορώ να δω τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου από κοντά εδώ και δύο μήνες γιατί είναι πίσω στην Ιταλία…».

Για την καραντίνα και πως τη βιώνει: «Η καραντίνα των ποδοσφαιριστών βέβαια, είναι σε ένα μεγάλο σπίτι, με πισίνα και τα πάντα, ενώ η καραντίνα των άλλων ανθρώπων είναι σε κανονικά σπίτια 70-80 τετραγωνικών και μένουν εκεί για δύο μήνες. Για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι σίγουρα πιο εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ