Θα συνεχίσει κ. Γεραπετρίτη να παρανομεί ο ΠΑΟΚ που σώσατε από τον υποβιβασμό με τροπολογία;

Θα συνεχίσει κ. Γεραπετρίτη να παρανομεί ο ΠΑΟΚ που σώσατε από τον υποβιβασμό με τροπολογία;

Μπορεί οι… εξυγιαντές να «υποβίβασαν» τον Ολυμπιακό για 100ή φορά όμως εδώ και πολύ καιρό τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Η ουσία είναι μια και ξεκάθαρη. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να έχει δική του και την Ξάνθη;

Στην αρχή, όταν δεν είχαν δώσει τα… διαπιστευτήρια τους «μάσαγες» διαβάζοντας τους «παχυλούς» τίτλους. Στη συνέχεια όταν το κοντέρ έγραφε… μηδέν στις αποκαλύψεις εις βάρος του Ολυμπιακού υποψιαζόσουν πως το έργο είναι σικέ. Τώρα πλέον που τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι, απλά τους αφήνεις στην μιζέρια τους, δεν ασχολείσαι και ιδιαίτερα γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να τους δώσεις αξία.

Οι… εξυγιαντές λοιπόν κάνουν την δουλειά τους, αυτή που κάνουν χρόνια τώρα με την διαφορά πως πλέον η κατακραυγή για το αφεντικό τους είναι τεράστια. Όχι μόνο δεν έχει «δράκο», ούτε καν καλό δεν είναι το παραμύθι.

Η υπόθεση άλλωστε του… Τάκη Φύσα με τα «μου είπαν, σου είπαν» δεν στέκεται σε κανένα δικαστήριο. Όπως προκάλεσε γέλιο ο «εξυγιαντής» Φύσσας στο ποινικό δικαστήριο κατά την κατάθεση του, έτσι πόσο δε μάλιστα στην αθλητική δικαιοσύνη είναι κομματάκι δύσκολο να σταθεί τιμωρία για τέτοιες γελοιότητες που κάνουν μπαμ και σε 10χρονα παιδιά για την έλλειψη σοβαρότητας.

Ακόμη και στην ποδοσφαιρική «εξυγιαντική» Ελλάδα του «δικού τους» Βαγγέλη Γραμμένου που μετά τον διασυρμό της πολυιδιοκτησίας προφανέστατα επιχειρεί να βοηθήσει επικοινωνιακά τους… πολυιδιοκτησιακούς, μπας και φύγει λίγο η κουβέντα από τα σοβαρά θέματα!

Αφού θυμίσω ότι ο Ολυμπιακός όπου τους βρίσκει (και) δικαστικά τους ξεβρακώνει, αφού υπενθυμίσω πως… υποβιβάζουν οι υπάλληλοι του Ιβάν (και με την βούλα δικαστηρίων πλέον) για 100η φορά, θα επαναφέρω τα σοβαρά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Περιμένοντας με αγωνία και ελπίδα τον ΠΑΟΚ να πάει στο CAS, όπου θα είναι επιτυχία αν γλιτώσει εκεί τον υποβιβασμό, θυμίζω πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπάρχει εξακριβωμένη παρανομία από δύο δικαστήρια της αθλητικής δικαιοσύνης και ακόμη δεν έχει αλλάξει τίποτα!

Τελεσίδικα ο ΠΑΟΚ και η διοίκηση Σαββίδη παρανόμησε και συνεχίζει να παρανομεί! Ο Σαββίδης έχει και τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη δικιά του, και αυτό το λένε τα αρμόδια όργανα, ΟΛΑ!

Και άντε οι παλιοί «σύμμαχοι» συνεχίζουν την «ομερτά» και σφυρίζουν αδιάφορα, ο κ. Γεραπετρίτης τι λέει για αυτό;
Ο κ. Γεραπετρίτης και η Κυβέρνηση έσπευσαν όταν ο ΠΑΟΚ απείλησε να… χωρίσει την Ελλάδα στα δύο και με τροπολογία-ντροπή άλλαξε την τιμωρία της πολυιδιοκτησίας από υποβιβασμό σε αφαίρεση βαθμών.

Και έτσι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν κανει τα πλάνα του για την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία, όπως έπρεπε, αλλά βγάζει και γλώσσα και θεωρεί πως είναι ικανός να βγει και από πάνω.

Και το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Να συνεχίσει κ. Γεραπετρίτη ο ΠΑΟΚ να παρανομεί; Είχατε πει ότι όσο δεν αλλάζει η πολυιδιοκτησία, όσο δηλαδή παραμένει κοινή διοίκηση θα τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών και έτσι θα επέλθει ο υποβιβασμός.

Τι γίνεται πλέον με αυτό; Θα ισχύσει; Θα ασχοληθείτε τώρα με το ποδόσφαιρο ή πλέον δεν χρειάζεται;
Ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις καθώς ακόμη η Ξάνθη δεν έχει αλλάξει ιδιοκτησία. Εκτός αν ο Σαββίδης θέλει να κρατήσει την Ξάνθη και δώσει τον ΠΑΟΚ. Δικαίωμα του. Και τις δύο ομάδες όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει στην κατοχή του.

Κάθε μέρα που περνάει και ο ΠΑΟΚ έχει την ίδια ιδιοκτησία με την Ξάνθη αποτελεί ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όσους ενεπλάκησαν σε αυτό το τελευταίο διάστημα.

Άμεσα λύση και τιμωρία όπως αρμόζει αν δεν πάψει να υπάρχει η πολυιδιοκτησια, εξακριβωμένη από δικαστήρια, όχι από τα «μου είπαν, του είπαν» του Φύσσα…

Γιατί όσο και αν οι… εξυγιαντές παλεύουν για να σώσουν ότι μπορούν (την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι) τα σοβαρά και υπαρκτά θέματα είναι ακόμη ανοικτά.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει επί της ουσίας ατιμώρητος για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι τα «φτιαχτά» που κατέρρευσαν παντού, αλλά το κανονικό, στα δικαστήρια με καταδικαστικές τελεσίδικες αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ