Σπανός: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Σπανός: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, δεν εκφράζει την παραμικρή ανησυχία για την εισήγηση της Παναγιώτας Σπανού.

Καμία ανησυχία δεν παρουσιάζει ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, όπως και συνολικά ο σύλλογος από την εισήγηση της παραπομπής του ίδιου και του συλλόγου στο ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με την πρόταση της Παναγιώτας Σπανού να είναι υποβιβασμός.

Με ένα πρώτο του σχόλιο στη Nova, ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου κάνει λόγο πως απαντά πάντα στα αρμόδια όργανα με πλήρη διαφάνεια, πως πρόκειται απλά για εισηγητική έκθεση και πως καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβαται.

Αναλυτικά οσά ανέφερε ο Γιώργος Σπανός:

«Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Πρόκειται για μια εισηγητική έκθεση για την οποία θα υπάρξει απάντηση αν και εφόσον η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κρίνει ότι συντρέχει λόγος για περαιτέρω ποινική διαδικασία. Από τη στιγμή που ήδη τρέχει μια ποινική διαδικασία, ο Ατρόμητος απαντά στα αρμόδια όργανα με πλήρη διαφάνεια και όλα τα στοιχεία θα είναι στη διάθεση των δικαιοδοτικών οργάνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ