Και ο τίτλος της ταινίας: Φωνάζει ο κλέφτης!

Και ο τίτλος της ταινίας: Φωνάζει ο κλέφτης!

Κι εκείνος ενώ θα έπρεπε να «τα έχει κάνει πάνω του» ούτε φωνάζει ότι θα χυθεί αίμα ούτε απειλεί να κόψει την Ελλάδα στα δυο. Κοιτάξτε κάτι πράγματα...

Μήπως πρέπει να αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε. Κινδυνεύει με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός και τα στελέχη του δεν ασχολούνται. Δεν απειλούν με μηνύσεις τους συκοφάντες; Δεν απειλούν στην τηλεόραση ότι θα κόψουν την Ελλάδα στα δύο. Δεν βράζει ο κόσμος τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά αντιθέτως κάνει πλάκα. Δεν έχει γυρίσει ο Πειραιάς ανάποδα. Δεν βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές Α και Β Πειραιώς να διαμαρτυρηθούν απειλώντας μέχρι και με αποχώρηση από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες τους.

Ολα αυτά γιατί δεν γίνονται ενώ ο Ολυμπιακός προτείνεται να παραπεμφθεί σε δίκη από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Στα ερωτήματα αυτά πρώτοι που μπορούν να δώσουν απάντηση είναι οι ενδιαφερόμενοι. Προσοχή: Ενδιαφερόμενος δεν είναι ο Ολυμπιακός αλλά εκείνοι που έσπευσαν να πανηγυρίσουν για την πρόταση παραπομπής την οποία είχαν σπεύσει να προαναγγείλουν. Ο Ολυμπιακός προτείνεται να παραπεμφθεί για μια υπόθεση για την οποία είναι σε εξέλιξη ποινική δίκη.

Πόσο λογικό είναι να πάρει απόφαση η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ενώ αναμένεται η απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Για φανταστείτε η Επιτροπή Δεοντολογίας να βγάλει καταδικαστική απόφαση σήμερα και αύριο να έρθει η Ελληνική Δικαιοσύνη και να βγάλει αθωωτική Θα μπου πείτε γιατί να βγάλει αθωωτική; Γιατί αυτοί που έκαναν πριν από χρόνια την σχετική καταγγελία τώρα μπροστά στην αδυναμία τους να την στηρίξουν με στοιχεία αναγκάζονται να την αφήσουν στον αέρα. Να ανασκευάσουν στην ουσία.

Ο Τάκης Φύσσας που από παρότρυνση του Γιάννη Αλαφούζου έφτασε να κάνει την καταγγελία τώρα λέει ότι ο Ατρόμητος έπαιξε στα ίσα το παιχνίδι και ότι τελικά οι παίκτες που υποδείχτηκε στον Σα Πίντο να μην παίξουν, έπαιξαν τελικά.Ο δε κ. Αλαφούζος καταθέτοντας στο Εφετείο είπε ότι παρασυρμένος από το κλίμα των (τότε) ημερών παρότρυνε τον Φύσσα να κάνει καταγγελίες κι ότι τώρα του είναι αδύνατο να επιβεβαιώσει οτιδήποτε. Στην ίδια υπόθεση πουθενά δεν αναφέρεται ότι παράγοντας του Ολυμπιακού έκανε κάτι. Οτι ζήτησε κάτι.

Κάπως έτσι με αυτά τα «στοιχεία» η κ. Σπανού έκανε την πρότασή της. Δικαίωμά της. Δικαίωμα του Ολυμπιακού κι όσων προτείνεται να παραπεμφθούν να ετοιμάσουν τη νομική υποστήριξή τους και να αντικρούσουν την πρόταση. Από εκεί και πέρα όλοι καταλαβαίνουν ποιοι είναι οι .. επισπεύδοντες και τι κέρδη επιδιώκουν να αποκομίσουν. Η όλη υπόθεση θυμίζει την γνωστή παροιμία “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης” που έγινε και υπέροχη ελληνική ταινία. Κι εκείνος ενώ θα έπρεπε να τα έχει κάνει πάνω του ούτε φωνάζει ότι θα χυθεί αίμα ούτε απειλεί να κόψει την Ελλάδα στα δυο . Κοιτάξτε κάτι πράγματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ