Μπράνκο: «Ο Σαββίδης έχει όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20-30 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης»

Μπράνκο: «Ο Σαββίδης έχει όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20-30 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης»

Ο Μάριο Μπράνκο μίλησε για τις αλλαγές που θα φέρει η πανδημία του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο αλλά και για τα όνειρα που έχει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ.

Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε μέσω youtube σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας ο Μάριο Μπράνκο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και το πώς αυτή θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο, στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη και στην περσινή κατάκτηση του νταμπλ.

Τα κυριότερα από όσα ανέφερε:

Ο Πορτογάλος επισήμανε ότι στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για το Πρωτάθλημα και σημείωσε: «Σε περίπτωση που δεν τελειώσει το Πρωτάθλημα θεωρώ δίκαιο να ισχύσει η βαθμολογία που υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Είναι μάλλον το πιο δίκαιο».

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών είπε: «Αυτήν την εποχή λόγω της πανδημίας νομίζω ότι αν πρέπει να τεθεί θέμα συζήτησης στις ομάδες αυτό πρέπει να αφορά τα υψηλά συμβόλαια. Οι οικονομικά ισχυρές ομάδες δε θα έχουν πρόβλημα. Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές περιόδους θεωρώ πως ίσως αυτή του Δεκεμβρίου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για τους συλλόγους και όχι αυτή του καλοκαιριού».

Για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ: «Συζητήσεις γίνονται κάθε δυο μέρες. Δουλεύουμε πολλά θέματα συνεχώς. Θα πρέπει να ξέρετε πως η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ δεν είναι μικρότερη από αυτή που βλέπουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός στο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας είπε: «Φυσικά! Πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάρει και το Πρωτάθλημα. Δείτε πόσο έχει κοντράρει ο ΠΑΟΚ τη Μπενφίκα στα παιχνίδια που έδωσε στο παρελθόν».

Ακόμη ο Μπράνκο αναφέρθηκε στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και μεγάλη υπόθεση για τον σύλλογο. Έχει χρήματα αλλά και όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20-30 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης».

Μίλησε και για την περσινή κατάκτηση του νταμπλ: «Θα είμαι δίκαιος και θα πω ότι η δική μου συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν μικρή γιατί ήδη ο ΠΑΟΚ είχε μια σπουδαία ομάδα. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι οπαδοί και η στήριξη που παρέχουν στην ομάδα. Είμαι περήφανος για το νταμπλ, είναι σημαντικό που ήμουν παρών στην κατάκτηση του νταμπλ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ