Με το μαχαίρι στα δόντια

Με το μαχαίρι στα δόντια

Όταν με το καλό ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, άπαντες στο λιμάνι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, ότι η διαφορά είναι 7 και όχι 14 βαθμοί...

Θα το ξεκαθαρίσουμε ευθύς εξαρχής. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ουσιαστικά κατακτήσει (και πέρα για πέρα δίκαια) το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάσει, όταν αυτό αρχίσει και πάλι. Οι αντίπαλοι των «ερυθρολεύκων» δεν μπορούν να δεχθούν με τίποτα την ανωτερότητα της ομάδας του Πειραιά, ούτε μπορούν να χωνέψουν ότι φέτος η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, παρέσυρε τα πάντα στο διάβα της.

Αρχικά βρίσκοντας πάτημα στον ιό, θέλησαν να βάλουν παύλα. Μετά την ποινή του ΠΑΟΚ, που η διαφορά από τους επτά βαθμούς πήγε στους 14, άλλαξαν τροπάριο και μιλάνε για «χάρτινο» πρωτάθλημα. Τους λόγους που κάτι τέτοιο είναι αστείο ακόμα και να λέγεται, τους διαβάσατε σε προηγούμενη επικοινωνία μας (Πανάξιος πρωταθλητής ο Θρύλος!), εδώ στο 10.gr.

Αν και είμαι βέβαιος, ότι και πάλι κάτι θα βρουν για να βγάλουν «άκυρο» τον τίτλο, όσοι ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, ένα πράγμα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, όταν με το καλό αρχίσουν και πάλι τα παιχνίδια: Η διαφορά είναι επτά και όχι 14 βαθμοί.

Γιατί αν σε πρωτάθλημα που ουσιαστικά είχε κριθεί, άρχισαν να λένε τα δικά τους, φανταστείτε τί έχει να συμβεί, αν ο ΠΑΟΚ μειώσει την διαφορά…

Οπότε οι παίκτες του Μαρτίνς, πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, όσο και αν αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές, όχι μόνο του Ολυμπιακού, δεν είναι συνηθισμένοι να κάνουν διακοπές τον Απρίλιο και μίνι προετοιμασία τον Μάιο. Οπότε κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το πρόσωπο το οποίο θα δείξουν, όταν θα βρεθούν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δουλέψουν και πάλι σκληρά και για έναν ακόμα λόγο, που κατά τη γνώμη μου είναι σοβαρότερος. Συγκεκριμένα, να προετοιμαστούν για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, όταν θα συναντηθούν ξανά με τους Γουλβς. Κανείς στο λιμάνι, δεν έχει ξεχάσει την ευκαιρία που έχει η ομάδα να γράψει ιστορία.

ΟΚ, το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στους Άγγλους, αλλά με τον φετινό Ολυμπιακό, δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες για πρόκριση. Χωρίς υπερβολή, ο Θρύλος στη σεζόν που σταμάτησε απότομα και άγρια, έβγαζε σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια με σοβαρότητα και τα πάλευε μέχρι τέλους.

Αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα συμβεί, όταν θα γίνει το ματς με τους Άγγλους. Και ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και να κάνει μία ακόμη φορά περήφανο τον κόσμο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ